blitz, acab och norska

för några veckor sedan var jag i oslo och hälsade på beatrice, även känd som trisse, och jag skulle vilja säga att vi gjorde kaos av staden men egentligen var det nog staden som gjorde kaos med oss. ett av våra stoltaste ögonblick var nog i alla fall när vi upptäckte hausmania (som de två översta bilderna är ifrån) med graffiti överallt på de ockuperade husen och en hembyggd scen och någon människa som bodde i en halv-u-båt som även användes som container. ett annat var när vi smög oss in på den radikala vålds-vänsterns klubb och rufsade till håret och använde lila läppstift för att försöka passa in bland skinnjackorna med nitar och lyssnade på ett fruktansvärt dåligt metal-band med en mosh pit längst fram vid scenen (den sista bilden är utanför den klubben, när vi höjde våra femi-fists för Kampen och försökte se coola ut). 
 
men vi gjorde också fina saker. lagade vegansk mat och drack te och missade alla tåg hem utom det allra sista. satt på tak och tittade på stjärnorna, pratade om bipolaritet och var vakna tills solen började gå upp och såg netflix-serien cuckoo.
 
det förtjänar också att sägas att beatrice är ovärderlig och hur oändligt tacksam jag är över att min bror blev tillsammans med just henne.
 
#1 / / rxbin.blogg.se:

Älskar bilderna!! Så himl fina! ^^

Svar: taaack!
daphnepetrén