madkullen

 
I våras någon gång följde jag med min lillasyster till hennes ridlektion och passade på att ta med mig kameran.
Obviously, annars hade jag väl inte lagt upp de här bilderna.
 
Puss och kram.
 

slumpmässiga utläggningar om livet

Igår var den sjukaste kvällen/natten någonsin. Antagligen den bästa tisdagen i mitt liv, åtminstone bästa vardagstisdagen någonsin. Och självklart offrar jag gärna min skönhetssömn för det (lol som att den någonsin hjälpt mig), och därför tänker jag inte ens klaga över det. Men det påverkade helt klart min energi under dagen, och jag har knappt gjort något vettigt alls, förutom att handla mat och göra något patetiskt försök till att öva piano inför "provet" imorgon. 
 
Förresten vänds våra liv dagligen uppochner i och med att helt nya fakta avslöjas. Till exempel lärde jag mig häromveckan att det är okej, även om det är ovanligt, att säga ett apelsin. Är seriös när jag säger att det kändes som att hela mitt liv varit en lögn. Jag tror att Ann kände ungefär samma sak när jag avslöjade det för henne - speciellt som det var samtidigt som hon fick reda på att det heter en räls. Stackarn, det kan bli för mycket på en gång ibland. Ta det lugnt med henne nu ett tag framåt, okej?

dance until we drop

 
Helgen har bestått av alltifrån lovsångsmässa i Kinna till dansande framför Konsum till skräckfilmsmys. Jag har haft mer smink på mig under två dagar än jag haft sammanlagt i hela mitt liv. Jag har ätit pizza med Maria, Ann, Paula och Johannes (seriöst, jag åt pizza, hur ofta händer det liksom), jag har tappat bort min favoritsnodd på scen, jag har klippt ihop en sjukt oseriös film med Paula, och diskuterat bra musik med Ann. Dessutom har vi nästan dansat oss till tårar, eftersom vi gått in för dansen så mycket. Låtarna vi har haft på hjärnan har växlat mellan You make my dreams och A little party never killed nobody.