Du har betalat din skuld för att klara dig

 

Vi brottas med stora problem här. Problem som mestadels handlar om vilket KU jag ska på ikväll och om jag ska orka resa mig för att hämta mobilen. Ehehe. Känner mig sådär lagom tjock och lat, men det är ju faktiskt inget fel med att vara tjock och lat, så ni behöver inte tycka synd om mig.

 

Fett sugen på Horred ikväll, men jag vet inte om jag borde åka dit. Jag vet inte heller varför jag INTE skulle vilja åka dit, men grejen är att jag känner mig fruktansvärt mycket som en stalker. Även om jag fortsätter att intala mig att Paula och Ann VILL att jag ska komma C;

 

 

MIN KONFIRMATION! Känns som miljoner år sedan jag bar fram korset i kyrkan och vi stod där i våra finaste klänningar utanför Oskarskyrkan i Stockholm... Måste också passa på att belysa det faktum att jag inte har en vit konfirmationsklänning. Går emot systemet ;>

 

Såg en status på facebook som sa någonting i stil med: "Jag vet att det är påsklov..." och avslutade med "kristna jävlar". Världens rage på personen i fråga. Hehe. Jag är så harmonisk och lugn, jadå. Speciellt när jag börjar hyperventilera vid bara tanken på att missa tåget.

 

Nu ska jag försöka att upphäva min lathet och göra läxor. Har ungefär fem olika franska verb som ska böjas i presens, passé composé, imperfekt och futur simple. Och fransmän vet vad ordet "undantag" betyder, tro mig. Hälften av alla franska ord är undantag och så fort man tror att man har lärt sig att böja verb ordentligt, så dyker ett av dem upp och tvingar en att sudda ut alltihop.

 

Som om inte de vanliga, regelbundna verbböjningarna är jobbiga nog. "Choisissons", har ni någonsin hört något så invecklat? Grundformen är "choisir", så ni förstår vilket jobb fransmännen har haft med att utveckla ett så komplicerat språk som möjligt.

 

Mök också. Ha det bra :)

 

Way down deep inside I've got a dream.....

 

Lyssnar på musiktracket till Tangled och kan inte hjälpa att jag drömmer mig bort till gladare dagar. Dagar med Emy och naturligtvis långa kvällar med KU-gänget i Horred. Stor kärlek på alla där. Och kanske lite speciellt Ann och Paula.

 

Apropå Paula. Hon har just skrivit en fin dikt till mig. Den handlade om vårtor och coca cola. Ett sant mästerverk.

 

Apropå dikter - jag tror att jag har hittat en dikt att citera på onsdag på Bäckäng. Mitt hemska intagningsprov, ni vet. Ryser bara jag tänker på det. Men det kommer bli kul också, intalar jag mig.

 

 

Usch. Jag pallar inte. Inte någonting, nästan. Jag vill lägga mig och läsa Harry Potter. Stora drömmar. Typ som han lilla killen som vill jobba med stenar. Till exempel att kasta dem i vattnet så att det plaskar jättestort. Cool kille. Jag och Paula ska adoptera honom.

 

Så o-mainstream det går att bli. Jag ska försöka att inte krossa hans drömmar med "Du är för dålig för att kasta sten". Jag ska försöka.

 

Kram!

 

And it was you heart on the line

 

Vet ni en rolig grej? Jag känner att det hör hemma med roliga saker på min blogg (även om det oftast är jag som failar - med mening naturligtvis, så att ni ska ha något att skratta åt) eftersom världen i övrigt känns så deppig en torsdag. Jag tycker inte om torsdagar.

 

Nu till den roliga grejen. I söndags läste jag ut Harry Potter and the Deathly Hallows. Eftersom jag inte klarade av att vara utan trollkarlsvärlden så började jag läsa The Tales of Beedle the Bard. Men det är ju så kort så jag läste ut den på typ en sekund.

 

Sedan höll jag ut i två timmar. Men till slut dukade jag under av ansträngningen, gick in på mitt rum och drog fram De Vises Sten. Nu är jag på bok fyra :)

 

Bara på Montessori, jag lovar...

 

Nu har det tagit mig en och en halv timma att skriva det här inlägget. Främst för att jag chattar, pratar i telefon och försöker fixa till min timeline samtidigt. Men ändå. Fattar ni hur mycket läxor jag har nu? Två i engelska, två i franska, en bokrecension som jag väldans gärna vill ha klart, dessutom nationellt prov i matte om några veckor och jag kommer så lätt köra i dem om jag inte pluggar sönder nu.

 

Jag vet att jag är värdelös som bara sitter vid datorn och Harry Potter. Men jag kan inte hjälpa det :c