Nödvänigt inlägg

Måste. Få. Mer. Inlägg.

Tandställning.... FFML?

Yes, mardrömmen har slagit in... Fick räls idag och det gör ONT! Jag kan inte äta... Ni hör ju hur synd det är om mig. Någon (man undrar ju vem) bad om bilder. Så okej. Jag gör väl det då. Fast ljuset är så dåligt att jag ser galen ut (ja vaddå? något får man väl skylla på). Jag valde gröna band idag, men nästa gång tar jag nog guld eller kanske till och med alla färger! Vågar jag det? Vicky sade att det såg turkost ut. Men det är mörkgrönt! Se själv!

 (Jag ser helt mobbad ut men titta på tandställningen! AAAAAHHH!!!)En fördel med att lägga upp bilder där man är asful, är att alla pedofiler kommer typ: "Ehh nej tack! Inte ens jag är så desperat!"


Jaja, vad kan man göra annat än att skratta åt det? Smile on...

Kram
Snacken

P.S. Underbart vad korta inlägg jag kan göra nuförtiden! Men snart så... jag har förberett ett med sååå mycket text! Ni kommer svimma! D.S.

Gamla bilder :)

Sorry att det var så länge sedan jag bloggade, men jag hade inget roligt att lägga upp ändå och vem vill läsa texten jag skriver? Tur att EM är tvungen att göra det!

Hittade en massa bilder från vår PRAO på Anki's hund i femman. Däribland en massa inte så smickrande bilder på mig och EM. Får jag ladda upp dem tro? De är ju helt underbara ^^.

Här är i alla fall några andra bilder:

Det är hundarna som älskar MIG, inte tvärtom.... ^^

Men jag ska fråga om jag får lägga upp bilderna på EM - hon ser helt mobbad ut! Min goe gamle vän! Magnus sa idag att det var tråkigt att du slutade. Kan bara hålla med. 

Okej, nu ska jag nog spela något. Är jag nörd eller? Fattar ni vilka spel jag sitter med?! Penny Penguin Diner Dash, Uphill Rush och Bloons Tower Defence... För att inte nämna Orisinal-spelen (gulliga igelkottar och kaniner och sådant) och Animal Shelter. Nörd? Ehh, jaa---


Kram och adieu i alla fall!

/Dafie