A long time ago in the small town of Berg

Yes, nu lyckades jag äntligen föra över bilderna från en mobil till datorn, så nu kan ni få bilderna från mitt besök hos EM, uppe i Berg utanför Skövde. Bilderna från resan kommer förmodligen på måndag eller så.

 Erkänn bra bild ändå? Detta var den första jag tog. Sedan fick vi typ damp och bara knäppte överallt. Därför har jag 22 bilder av vår picknick... Men jag har bara lagt ut NÄSTAN alla.


  Jag börjar förstås med den "Bästa" bilden... Här är en bit av Silverfallen som jag och EM picknickade till.

 Här ser ni Skönheten själv vid fallen. Fallen syns inte, men man kan ju inte få allt här i världen. Och vem kan önska mer än mig?

 Gissa vad?
 Haha, här har vi väl Odjuret då? Nej jag bara skojade. Detta är förstås Monstret. Okej då. Fröken EmBeskvi.

 Åhej åhå... En ansträngning för den otränade!

  Också ett vattenfall igen. För många bilder på samma sak? Kanske. Men det var faktiskt väldigt vackert och jag kunde inte bestämma vilka jag skulle ha och vilka jag skulle ta bort.

Förutom att en viss person har bestämt att hon skulle flytta till Berg, staden med det efterblivna namnet, är allt bra. Jag har kommit igång med löpningen igen, ska ta en liten tur här i Skene före maten (åtta är en perfekt tid att äta!!!). Annars springer jag helst på Hedgärdet i skogen, men nu har det spöregnat hur länge som helst så det är nog rätt vått.


PÅ SÖNDAG ÄR HON HÄR! HON SOM ALLA HAR LÄNGTAT EFTER! EMBESKVI!!
Men tjejen, vilken tid kommer du? Jag ska ringa dig, så håll telefonlinjen öppen (övers. om det är upptaget när jag ringer så bussar jag hunden på dig).

Och så MEMs favorit-avslutningsfras:
Adieu!
/Dafie

Första Skoldagen

Jaha, idag var alltså första dagen i åttan för mig. I år kommer jag att få betyg och det har börjat en ny i min klass och sexorna har gått upp i Falköga. Vi kommer heller inte att ha gympa med sex-sjuerna som vi hade förra året och så har vi fått Karin som mattelärare/biologi, G-mannen som fysik! (och träslöjd, men jag valde textilslöjd), Jacob-Evert och Stina har kvar sina gamla poster förutom att J-E är bildlärare också. Ph:s mamma är nu både HKK-lärare och textilslöjdlärare. I engelska har vi en ny lärare, som också är klassföreståndare för Tigeröga (herr Rektor beslutade att vara bara rektor), Mariette. Hon verkar rätt schysst, men man vet ju aldrig. Okej, nu lät det som att jag plötsligt har blivit pessimist. Fast det är jag absolut inte! Det känns helt okej att vara tillbaka igen, men  precis som vanligt. Hade det inte funnits ett stort tomrum efter EM så hade det knappt varit någon skillnad alls. Det blev väldigt lugnt och skönt utan niorna också, kan jag meddela. Min ömma broder har förresten hamnat i samma klass som Jannik! Fast det visste jag typ redan.
Men det känns faktiskt som om det kommer att bli rätt okej i år, om man bara betänker arbetena och betygen och det - jag känner mig laddad, hehe.

Imorgon är det friluftsdag uppe på Hedgärdet, så jag och VW ska slå följe dit. Lite mobb egentligen att börja med en friluftsdag, men vi brukar lägga dem tidigt för att vädret ska vara bra. Undrar om det blir orientering i år eller om vi ska springa den där sträckan som emBeskvi och jag sprang i skogen, alltså nästa gång det blir friluftsdag. Jag kanske kan övertyga dem att vi ska rida på Madkullen? ^^

Gör en loop, adjö plommonstop
/DP

Bilder från senaste besöket i Stockholm

Jag hittade några bilder från Stockholm som Diana skickat via mailen. Det var ju ett tag sedan men ändå. Vi besökte Livrustkammaren och såg på Kungligheterna när de firade Kungens födelsedag. (Hmm, jag vet. Men det var hästar med och förresten tycker jag inte att det är så dåligt med den sortens Monarki som vi har. Bättre än anarki, som EM kommer vilja ha när hon piercar sig och blir anarkist). Livrustkammaren är för de som inte visste det typ ett museum med grejer om monarkin och sådant. De hade en utställning om hundar och hästar som kungligheter har haft. Rätt kul faktiskt.
 Japp, här ser ni nu beviset på att jag är kung. Min kröning (utförd av Ärkekrönare Carin Nyhage) är här förevigad av faster Dianas kamera.

  Här sitter jag i karossen eftger kröningen och blir hyllad av folket. Kusk är Ärkekusken Carin Nyhage.

  En annan bild på Kung D i sin kungliga vagn, vinkandes till folket.

  Okej, jag abdikerade från tronen. Nu när jag ska få betyg har jag nog inte tid att vara kung. Och är man kung kan man inte hoppa på oskyldiga människor utan att Aftonbladet har en helsida om det. Därför passade jag på att smocka till en av mina vakter när jag avsteg från tronen. Ni vet, bara för att jag kunde.  (Jag är ju fortfarande omyndig)

  Är det bara min pappa som somnar så fort vi kommer in någonstans där det är tyst och dunkelt? Här sitter han i Livrustkammaren och SOVER! Vi andra bara "Vad är det där för galning" och låtsades att vi inte kände honom. Och när vi är i kyrkor (alltså inte på gudstjänster, utan på besök. Jag kan inte minnas när pappa senast var med på en gudstjänst), och på teater och bio och sådant, då somnar han ALLTID!!!! På TEATER!!!! Helt galet.

  Sedan åt vi på en restaurant. Det var tomatsoppa, inte så supergod men helt okej.

Okej, jag kan förstå om ni förväntade er bilder från vår senaste resa, men då måste jag koppla in kameran och sladden ligger i Lerbäcken. Snacka om att det kommer att bli bildbomb när jag väl fått hit den... Alla bilder från hela sommaren...

/Dafie