reaktion till pretty little liars

Har sett klart säsong två av Pretty Little Liars. Befinner mig i chock över hur extremt dåligt det är. De sista tio minutrarna skrek jag rakt ut samt hade tårar i ögonen. Av hur DÅLIGT det var. Förstår ni. Det är så dåligt. DET ÄR SÅ DÅLIGT det är så så så dåligt.
 
Här är min uppriktiga reaktion. Filmad fem minuter efter att jag sett klart. Fortfarande i chock.
 
 
Kan inte ens hantera.

maktlös inför kärleken, igen

inget kan beskriva kärlek - och avsaknad av kärlek - på samma sätt som kent och känslan av att stå maktlös inför den, kraften i rörelsen. inget kan beskriva det som kent, hur det kan vara så obegripligt stort och ingen har någonsin sjungit stanna hos mig med sådan desperation som jocke och ingen har någonsin viskat på nära håll och som han. och jag tror att ibland är det bara han och jag och gud som riktigt förstår hur obevekligt kärlek är. hur utlämnande och uttömmande det kan vara.
 
och det gäller liksom inte bara kärlek som kär-kärlek, utan mellan vänner och familj också.
kanske framförallt kärleken till gud, för att det är i hans död som vi på något sätt ser hur sårbar kärlek gör oss, hur blodigt och smärtsamt och genomträngande det är.
 
ibland får man en chock och inser sådant där och då måste man ibland bara lägga sig ner på sängen en stund och andas.
 

pressbyrån i balklänning

Hatar ordet "sneak peak" och vill inte låta som att jag tror att min blogg är Versace, men här är en förhandstitt av två balbilder i alla fall. Alltid fantastiska Hilda Backendal gjorde frisyren, min eviga Maria Alling fixade sminket och mina kläder är egentligen mest ihopslängda saker från mammas garderob. Men bra blev det i alla fall.
 
Balen i allmänhet var så så mycket bättre än jag trodde. Hade väldigt låga förväntningar och vissa saker blev väl inte riktigt som jag hoppats men det var väldigt roligt ibland och jag älskade att dansa med Ann och skrika med Emma Salome Cecilia och att gå in på Pressbyrån i balklänning och köpa cigaretter med Hanna. [oroa er inte, jag röker inte egentligen]