Broken records don't play new songs

 

KU igår var underbart. Jag ägde stort på att kasta frisbee, trots att jag aldrig kört Wii förut. Stolt tjej vann med 520 poäng, eller något sådant. Det var rätt bra. Och sedan körde vi Mario kart, och Oscar vann rätt stort. Men det var bara för att jag kom sist på en bana, och det var inte mitt fel heller.

 

Nu taggar vi filmkväll med ungefär samma gäng, verkar det som. Eller kanske bara jag, Jessica och Maria. Det hade också varit mysigt :3

 

Min konfirmation för en miljon år sedan. :')

 

Och så var det konfirmationen idag - kände mig som en mamma med en massa barn som skulle uppträda. Det var mysigt och det mesta gick bra. Men det är galet sorgligt, för nu är det bara gudstjänsten kvar och sedan kommer vi kanske aldrig ses igen. Vilket inte känns särskilt bra, för de är faktiskt gulliga. Och mysiga. Men om tio dagar är det Oas-läger och det längtar jag sjukt mycket till! Och i början av augusti är det Puls-läger - och det längtar jag också till, men det är lite läskigt för jag kommer ju inte känna så många. Men men, det blir säkert bra ändå.

 

Dessutom kommer Emy på måndag, och hästarna och ja - det händer en hel del. Vilket är bra, för det SKA hända en massa under sommaren. Eller det kanske det inte ska? Sommaren kanske ska vara ganska tom egentligen. Och liksom slapp. Man kanske inte ska göra någonting. För då räcker ju tiden längre. Fast samtidigt - om man inte gör någonting har man ju rätt tråkigt. Och hur värdelöst är inte ett sommarlov om man har tråkigt under hela..?

 

Oh, peoples, orkar inte tänka. Har ont i ryggen och i höften och lite överallt. Plus att jag är så seg i huvudet. Kram på er.

 

This is your travelling song

 

Ännu en hård arbetsdag till ända. Eller nej förresten. För det första är det inte direkt hårt arbete, förutom när vi har samlingar och sitter stilla länge. Har nog någon koncentrationssvårighet ändå. Men för det andra så är dagen inte till ända än - om en timma väntar KU. Vi har spikat Wii-turnering, med Mario Kart och sådant där, och det kommer bli så sjukt grymt! Förhoppningsvis kommer några konfirmander dit också så att de får se hur underbart KU är.

 

Men jag saknar Horred KU. Om jag hinner efter konfirmationen imorgon kanske jag åker på Capture the Flag hos Johanna. Fast det är väldigt tveksamt om jag hinner. Jaja. Antingen blir det eller så blir det inte. Svårt att få till något mellanting ;)

 

LÄGERBILDER! Eftersom jag längtar tillbaka :/

Le fontän.

 

Henke och Oscar playing le frisbee.

 

Hahaha, elefanten som Landet Ingenstans byggde på sin säng! En klar tia i bäddningspoäng där!

 

Och bussen hem. Kungligt med soffa. Inte kungligt att jag inte fick sitta i den.

 

Woopsie dopsie. Nu blev det stressigt här. Hinner inte avsluta ordentligt. Live with it. Kram :3


Well tell her that I miss our little talks

 

Var hos Maria i tisdags och firade hennes födelsedag. Och även om jag inte hann köpa någon present till henne var det grymt - känns så weird att inte träffa henne varje vecka längre. Men i höst kommer vi ses i stort sett varje dag, så jag gissar att jag kan överleva. Jag fick också tillfälle att visa upp mina nya dancemoves. Shufflar som en kung nu för tiden. (Eller ah. Man kan väl få låtsas i alla fall.)

 

Sedan igår var det konfirmander som vanligt, och även idag. Nu är det dock mest repetitioner inför konfirmationen och inga lektioner. Men jag och Oskar byggde ett kaktorn (som Ingrid var så vänlig att störta. Hon fick bygga upp det igen, men hon fuskade så det var inte lika bra som vårt) och jag hittade ett bibelcitat åt konfirmanderna. Det var inte ett sådant som jag ville ha, men tydligen var det opassande att skriva "Allt fett tillhör Herren" i en konfirmandbibel.

 

Istället blev det något gulligt från första Petrusbrevet, något om godhet. Jag tänkte först ta "Som en guldring i trynet på en gris, är skönhet hos en kvinna utan vett", men det var vid närmare eftertanke inte heller lämpligt eftersom det kan misstolkas. Och alla konfirmanderna är faktiskt gulliga, inte som grisar.'

 

(Nu var det ju inte detta bibelcitatet jag använde. Men det här var väldigt fint också.)

 

Sedan drog jag, pappa och Elias till Borås och kikade en massa i affärer. Men jag hittade ingenting. Idag har det hittills inte hänt något mer intressant än att jag har läst ut en bok. Och den var bra. Så nu får surrar mitt huvud av meningar och repliker och halvfärdiga historier.

 

Synd att man inte kan ta tjänsteledigt från skolan. För det skulle jag vilja göra och bara skriva, skriva, skriva.

 

Jaja. Nu ska jag göra precis det, hitta på något födelsedagsrim åt Maria (några dagar försent...) och lyssna ännu mer på fantastisk musik. Ciao!