lilla ego har rymt

Jag och Linny sitter båda och skriver tidsinställda blogginlägg när det här skrivs. Och båda måste gå och lägga sig. Men det enda jag har skrivit om är just att jag borde gå och lägga mig... Så det känns lite ovärt att skriva det igen... 
 
Men vi diskuterar också hur svårt det är att skriva tidsinställda. Och då sa vi att man kan ju skriva tidsinställda inlägg om hur svårt det är att skriva tidsinställda inlägg! Så nu gör jag det. Problemet är att det är fruktansvärt ointressant att läsa. Och det är ju tråkigt.
 
Älskar den oroliga "är det verkligen té jag dricker eller råkade det bli kaffe istället?!"-minen.
 
Men aja. När ni läser det här har jag fått avstå från att mat-googla i flera dagar. Undrar om jag mår bättre eller sämre psykiskt? Är det beroendeframkallade att mat-googla, förresten? Läskigt läge om det är så. Man kanske får cancer av det? Nu för tiden får man cancer av allt, så det vore inte så konstigt faktiskt.
 
Hoppas ni har det bra i alla fall! HOPPAS JAG BADAR I HAVET NÄR NI LÄSER DET HÄR!!!! :D

då är jag nästan perfekt

När ni läser det här är jag förmodligen i Skåne och chillar järnet med några av världens bästa människor. Jag har saknat dem så sjukt mycket, ni har ingen aning.
 
Problemet med att göra tidsinställda är att det är så svårt att veta vad man ska skriva. Ska jag skriva vad jag gör nu liksom, eller vad jag tror att jag gör när det här publiceras, eller bara berätta något helt random? Well, jag har redan berättat om vad jag gör (eller gjorde?! Så förvirrande med tempus i tidsinställda inlägg) när det här skrivs, så jag antar att jag får försöka gissa vad jag gör när det här publiceras...
 
Hm. Det jag antagligen gör just nu är att äta frukost, eller sitta på morgonmöte. Jag älskar lägermorgnar apropå det. Att vakna med några av sina bästa vänner, att vara sjukt galet trött, att rota fram kläder ur resväskan och sedan gå ner till frukosten och sjunga någon sång med förfärlig morgonröst - det är så underbart fast det är så jobbigt. 
 
Men det är ganska mycket som är sådär jobbigt samtidigt som det är underbart. 
 
 
Random bilder som inte har någonting med någonting att göra. Heh.

allt det du aldrig haft

Jag köttar gärnet med packning och tvätta kläder och läxor, samtidigt som jag skypar med Maria. Det är nog ingen jättebra kombination egentligen. Och det blir inte direkt bättre av att jag ska gå upp klockan sex och powerwalka. Vad håller jag på med ens?! JAG MÅSTE SOVA!!!
 
Okej, jag ska sova nu. Men jag ville bara berätta att jag skypade med några i klassen förut, och jag och Linny kunde bara inte hjälpa att vi började googla mat igen... Och det blev en lite awkward stämning när Pontus sa någonting och jag kollade på en kycklingwrap samtidigt och släppte ut ett passionsfyllt "oh god". Men det var åt kycklingwrapen, lovar!
 
Seriöst då. Kolla på den. Hade den som bakgrundsbild på datorn till och med, för så god ser den ut att vara.
 
Eller det där. Walla. Studera de perfekta kycklingwrapsen och salladen. Underbart. På riktigt.
 
Nu ska jag dock sova. Ha det fettfint folket!!