Nu så

Hoppsan, det blev visst lite senare än jag beräknat...? Jag borde kanske be om ursäkt eftersom uppdateringen varit så usel, men vet ni, jag har ju faktiskt ett liv också ;)

 

Jag tänkte att istället för att bombardera er med en massa inlägg nu ikväll, gör jag tidsinställda till i morgon istället. Och så får vi hoppas att den fallande statistiken rätar upp sig...

 

 

Ses imorgon!

Dagens Fråga

Varför älskar ni hästar?

 

 

Hästar ställer upp för oss på allting, de litar på oss. De ger oss så otroligt mycket tillbaka. Många tycker att deras häst är en bättre vän än deras mänskliga vänner.

För är det inte otroligt egentligen vad vi får? Vi lägger ner så otroligt mycket arbete, javisst. Men vi får också så väldigt mycket tillbaka. Hästar är flyktdjur - ändå litar de på oss tillräckligt för att gå igenom faror, de låter oss sitta på dem. Bara det faktum att ett djur på 600 kilo låter dig bestämma, det är ju helt fantastiskt.

 

Ridsport är inte lik någon annan sport. För det ligger mer bakom än en boll eller en klubba.

Daniella igen ;P

Idag är jag hos Daniella hela dagen fram till ungefär 6-7 på kvällen, ifall att ni undrar vart jag har tagit vägen. Tyvärr har jag inte hunnit fixa tidsinställda utan ni får klara er tills dess att jag kommer hem :) Kanske kan jag slänga in ett snabbt litet inlägg hos henne men då kommer jag inte att ha några bilder...

 

(Ja, vi ser smått mobbade ut på bilden. Men det är okej ;)

 

Håll utkik ikväll så ses vi!

Kram,