wildfire

Taggad på att läsa, för första gången på länge. Misstänker att det var Brott och straff som tog kraften ur mig. Inte för att den inte var bra, för det var den verkligen, men för att den gjorde mig ännu lite mer crazy än jag brukar vara och jag började identifiera mig själv med Raskolnikov (trots att jag absolut inte har dödat någon). Planerar in klassiker som Lord of the Flies som jag hittade hemma, Gullivers resor, något av Kafka och - hur hände det ens?! - 50 shades of Grey. Den sistnämnda är inte riktigt självvald, lovade en kompis att jag skulle läsa den. 
 
Åh. Vill att det ska bli riktig höst nu, med löv i alla nyanser av orange och raggsockar, och brasor inomhus och té i enorma mängder.
 

tappar värmen grad för grad

23/8 2013 
12.13 steker djupfryst broccoli. #yolo #swag
 
13.48 trean när man tar med sig mobilen in på toaletten och fastnar på bloggar. mina föräldrar måste undra vad jag gör här inne egentligen.
 
23.33 speedad på socker
 

idle signs of summer

 
Lyckas eventuellt med bedriften att gå och lägga mig i tid idag. Men bara eventuellt, för det kan hända en väldans massa saker på internet som gör att man bara inte KAN sova riktigt än. Viktiga diskussioner om Game of thrones och John Mayers senaste, till exempel.
 
Dagen i allmänhet har varit väldigt flummig och det var nog tur, för jag har varit så galet trött. Kan inte bestämma mig för om höjdpunkten var när Bamik dansade "We're all in this together" från High school musical, eller om det var när Julia filmade det. 
 
Sov gott, vänner.