Danini Panini.

Daniella
(Det där hjärtat ville inte vara med, sorry)Hade nästan glömt hur grymma vi är. Tack för dig, tack så väldigt mycket.

Igår var det ensemble som känt - stötte på Philip på vägen dit och hem. Han är kanske också stalker i hemlighet. Men hur som helst var det kul och vi ska förmodligen ha det en timma i år och då kan jag gå direkt därifrån till cirkusen. Annars hade jag varit tvungen att vänta i minst en halvtimma och det är inte lika kul.

Nästa vecka börjar ridningen och har vi tur kan Daniella sova över hos mig tisdag-onsdag eller onsdag-torsdag. Vi var och kollade på hus igår kväll. Nej, vi ska inte flytta ihop. Jag hängde bara på. Anyways, hoppas de flyttar hit till Skene, då ska jag nog flytta in ;)

Nu hör jag att någon annan brottas med dammsugaren. Om det är mamma ska jag rädda henne, om det är Elias ska jag se mycket nöjd och överlägsen ut. Om det är Jolina ska jag säga åt henne att jobba hårdare. Omg, jag är så sjukt trevlig.

Ha det gott,

And every time we kiss I swear I can fly...

Cascada, fina grejer det.

Ikväll kör vi cirkus och klättrar i gardiner, typ. Imorgon blir det Friskis och på torsdag kanske springning, och så Friskis igen på fredag. Jag är faktiskt lite duktig ibland.För att byta ämne känner jag att det nuförtiden lutar åt att det är fult att vara ledsen. Det är på något vis mycket tuffare att vara riktigt cool i alla lägen och bara slänga bitchblicken åt den som säger något. Aja, kör för det. Men om cool är samma sak som bitch så tror jag att jag återgår till min töntvärld. Det är så mycket lugnare.

Kram,

Förlååååt!!

Vårt internet dampar loss - ursäkta uttrycket, men det är sant. Det går inte att vara fler än en person på det i taget och antingen är det min kära far eller min kära bror som använder det. Och blir det någon stund över så tillfaller den knappast mig.

Hursomhelst, det är därför jag inte har kunnat blogga - förlåtförlåtförlåt... ;) Nu när det äntligen tittar in liiite personer på min blogg i alla fall.


En av de första bilderna jag lade upp här.. :)

Men eftersom datorn förvägras mig så kan jag lika gärna göra lite nytta. Jag ska dammsuga både köket och matrummet, och sedan moppa golvet i köket och eventuellt dammsuga mitt rum också. Duktig tjej, på riktigt den här gången.

Alltså. Jag hoppas att jag HINNER göra allt det där i alla fall... Man vet ju aldrig.

Jag ska försöka fixa något inlägg till i alla fall och tvinga Emy att gästblogga snart, och kanske kan jag få Camilla också att göra det? Aja. Det blir inte mycket bilder i alla fall, för jag har snott Elias dator och han har nog varken Englandsbilder eller hästbilder.

Ha det bra,