FFML

Kul att det ska ta över en halvtimma att äta en liten portion ris. Jag upptäckte att det sämsta med att ha ont i tänderna är att man är väldigt hungrig men det går så segt att äta att man låter bli istället. Låter det bra? Det är det inte.

 

Jag siktar på cirkus vid sju och vi får se om jag siktade rätt. Annars kommer jag väl försent som vanligt eller sabbar något annat, men vi är vana. 

För att det här inte ska bli ett totalt onödigt inlägg bjuder jag på en youtube-favorit.

 

 

Gammal men go´ ;)

 

Kram,

Allting börjar om

Nu orkar jag inte blogga längre. Jag är sjukt hungrig och har inte ätit sedan elva. Den stora frågan är om vi ska äta Billys igen eller faktiskt sätta i oss riktig mat. Vi = jag. Ni förstår, har man inga vänner talar man gärna om sig själv som flera ;)

 

Daniella äger. "Den här veckan har gått bra. [...] Jag är mobbad och alla hatar mig hoppas nästa vecka blir bättre." Ja, ungefär så lät hennes utvärdering. Mina är mycket tråkigare och jag förstår om alla lärare hatar mig för mina femton sidor långa arbeten. Apropå det sätts betygen idag. Vilket är rätt gött för då kommer alla att strunta i allt de sista veckorna.

 

Jag vet någon som längtar till sommaren. Är jag ensam om detta?

Gamla goda tider.

 

Ha det bra,

Kazoora och Acafan

Några bilder på några fina hästar.

 

 

 

 

 

 

Hon med bläs, Kassan, är arabiskt fullblod och den andra, Acafan (älska hans namn) är engelskt fullblod.

 

Kraaam,