låt mig va din enda vän

Den stora frågan är väl om jag ska säga "äntligen tillbaka!!!" eller liknande, eller bara låtsas att jag inte alls varit frånvarande. Har hört att man aldrig ska be om ursäkt dock, så jag säger väl inget om det.
 
I alla fall. Sommarlovet rullar på alldeles för fort, mest för att jag är livrädd för att det ska ta slut så att jag måste börja trean. Min mardröm är att gå ur gymnasiet, så trean känns inte så lockande.
 
Lyssnar också alldeles för mycket på Kent för mitt eget bästa, och när jag tar de skarpaste kurvorna i 90 km/h så sjunger jag SPRING SPRING FÖR DITT LIV så det ekar i bilen och bort över fälten.
 
 

tennsoldater

tårarnas reservoar
precis som jag
aldrig mer gå ensam
 
återupptäcker daniel. han är fantastisk. och väldigt fin.
 
älskar för övrigt att hans skivbolag heter lagom records
 

allt och lite till ikväll

Är så himla kluven mellan allt hela tiden. Jag tror på riktigt att jag lider av delad personlighet. Ibland tror jag också att Morris inte finns på riktigt, för hon är precis som något som jag skulle kunna hitta på, fast mer komplex såklart.
 
Nu för tiden så lever jag i alla fall sommarlov deluxe, med picknickar och sovmorgnar och att göra absolut ingenting. Har kommit fram till att jag faktiskt inte vill göra något alls i mitt liv. Ingenting någonsin.
 
slå mig hårt i ansiktet - thomas stenström
detsamma - thomas stenström