ljug för mig, ja ljug för mig

Vad gör jag ens med mitt liv, i mitt liv.
Jaja. En helg klarar vi väl alltid av.
 
 
här kommer rädslan, gamle vän
när alla fjärilar i magen vaknar upp
viskar välkommen hem
jag räknar tre, fyra, fem
 
nålens öga - kent

att bygga sitt hus på klippan

Steget mellan liv och inte-liv är så otroligt litet. Fick ett telefonsamtal häromdagen, och det var visserligen inget allvarligt, men när jag lade på luren så bultade ändå hjärtat och mina händer darrade lite. Det slog mig att vilken dag som helst, vilken minut som helst, kan ett telefonsamtal komma som bara får mitt liv att explodera. Det slog mig att jag tar för givet att den här dagen kommer vara precis som den igår, att solen fortfarande kommer gå upp, att mina föräldrar kommer säga godmorgon till mig, att mina bästa vänner kommer finnas där. Det slog mig, att ett liv är så skört och så litet och så lätt att förstöra. Och ändå är det något oåterkalleligt.
 
Det betyder inte att man måste gå runt och tänka på det hela tiden. Gör er inga bekymmer, som Gud säger. Men ta heller ingenting för givet.
 
På något sätt har det att göra med att vi måste bygga våra hus på den rätta grunden, som man sjunger i den där barnsången - bygg inte hus på en sandig strand, bygg inte hus på grus. Utan bygg huset på klippan, på berggrunden, den säkra grunden. Den som håller för alla stormar. Låt inte din lycka ligga i en människa, eller ett föremål, eller ens i dig själv, för det kommer en dag när det där inte räcker till. Det kommer komma en dag när den där lyckan i ditt liv, det som är ditt hus, raseras av ett telefonsamtal. Och då kommer det märkas vilken grund som huset är byggt på.
 
 
Nalle Puh är söt. Och jaja, man blir väl lite filosofisk en torsdagskväll som den här, det är något man får leva med.

this will be the last time

Kollar på Prisonbreak 24/7 nu, bara så att ni vet. Shit, så sjukt bra. Varför har jag skjutit upp det så länge? Berättade jag för Filip att jag börjat se den, och han sa att jag aldrig skulle misstro honom igen. Det ska jag inte heller. SÅ bra är Prisonbreak. 
 
Apropå tvivla så ska jag aldrig misstro Timothy igen heller, för han tipsade om Noah Gundersens nya, och det är SKITBRA.
 
Sedan bara man älskar Michael också, för att han är så bra på alla sätt. Och det gör honom så fett snygg. #logic
 
first defeat - noah gundersen