vi är vackrast efter två

Jag har bilder från släktkalaset igår, men kameran är kvar på landet så jag kan inte lägga upp dem nu. Det var fint i alla fall även om det var dumt för att jag skulle åkt till Sticky Fingers och sett Huset, men det hann jag inte och tydligen var de jättebra så för att bota ledsenheten som uppfyllde min själ, tittade vi på en jättebra serie istället. 
 
Wow mitt liv är muchos intressant.
 
Hur som helst. Thomas Stenström aka Min Älskling har släppt nytt, om ni har missat det.
 
forever young
stan är vår, trots alla år
och vi är vackrast efter två
Sedan är han ju så snygg att jag vill äta upp honom också, men det är en parentes antar jag.

vill ha kärlek, en annan diagnos

Minns ni det där? I våras. När det var ganska kallt ute och jag missade att gå i kyrkan för vi behövde de där bilderna och jag vet inte ens om de användes någon gång men vi tog dem i alla fall och det var bra, tror jag.
 
I dag avslutade vi i alla fall skolturnén med att spela på caféscenen på skolan, och det var väl inte den största publiken någonsin, men estet-tvåorna var där så länge de kunde och några föräldrar, naturare och samhällare skymtade jag faktiskt också. Och vi fick beröm och jag sjöng Respect för tredje gången i mitt liv och lyckades titta bara lite grann på texten och det var så fint att se att vissa faktiskt log. Som att jag faktiskt gjorde det bra, det jag gjorde.

the space between your eyelids

small hands - keaton henson 
 
Jag tänker mycket på kärlek fast jag vet inte riktigt vad det är egentligen, och jag lyssnar på musik och känner igen mig för att tonerna får hårstråna på mina armar att resa sig. 
 
Skolturnén fortsätter också och vi har blivit så vana att rigga upp och rigga ner att vi nästan har gjort det till en tävling vilka som är bäst på roddar-tetris. Hittills är jag och Linny och Hanna bäst. (Anser jag. Men jag har alltid rätt.)
 
Från i måndags, tror jag. Vi spelade alltså i en idrottshall så ljudet var kass och det blir ännu mer kass i och med att det är filmat och inte inspelat separat, men jaja. Det kan väl vara kul att se i alla fall.