fånga mörkret, jag är vaken lite till

 
Det var länge sedan jag träffade mina älskade pinglor och jag tänker på dem ibland när min hjärna inte är belamrad med skräp och Aspothy. Dock är hjärnan orimligt ofta belamrad med just skräp och Aspothy.
 
Idag ligger dimman över hela världen och jag längtar efter vitt och lyssnar på Jonathan Johansson när han skriksjunger SOM SMAKAR NYFALLEN SNÖ.
 
Lyssnar i allmänhet på väldigt peppande och glad musik.
 
du är psykopat - tiger tape
död och evigt mörker - vit päls
snälla svara - solen

det är okej om du glömmer allt

Jag vet att jag är dålig på att blogga nu, men jag är dålig på det mesta i allmänhet, förutom när det gäller känslor. På sistone har jag blivit väldigt bra på att känna saker, som saknad längtan ångest. Men också glädje, faktiskt, och kärlek, och det känns fint. 
 
Kommer missa en Bob Hund-konsert och möjligheten att repa med dem och träffa dem, och det suger. Å andra sidan finns det inget jag ser fram emot mer än fredag lördag söndag måndag, så det är helt okej ändå.
 
Känner mig fett kryptisk och oklar nu. Men jag är lite kryptisk och oklar. En kod, fast lite rörigare, bestående av binära tal och avläsbar om man vet nycklarna till koden. Kan både manipulera och manipuleras. Formas om, brytas ned, delas upp, huggas av. Existerar och ändå inte, på ett abstrakt plan och ett konkret plan men inte riktigt på något av planen och ändå på båda samtidigt.
 
För att inte nämna flummig och oförståelig fast samtidigt rakt på sak och alldeles tydlig.
 
read your book - soley
det är ok om du glömmer mig - hurula
 

en kyss, sen börja vandra igen

Dagarna består av saknad, skype, skratt, spelningar, stretchning, stress och sötsaker. Och det är väl precis som hösten ska vara. 
 
sakta vi gå genom stan - edda magnusson