Vinterlandskap ♥

 

Eftersom att jag fortfarande älskar vintern så blir det lite vinterbilder. Wihoo! Snöns förkämpar ftw!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu orkar jag inte mer. Är fortfarande olaglig och laddar ner musik och då segar det sönder om man laddar upp bilder samtidigt :)

 

Och just det ja. Jag rättfärdigar min nedladdning med att det krävs praktiska protester mor ACTA. ACTA ska brinna i helvetet. Milt uttryckt ;)

 

Nobody's leaving and nobody's getting in

 

Tror att jag skrev lite fel innan. Den Melissa Horn-skivan jag pratade om var nog inte Innan jag kände dig utan Säg ingenting till mig. Jaja. Misstag gör man ju så lätt :) Och det spelar ändå ingen roll.

 

Vad händer just nu? Jag vet inte. Jag fryser. Intressant igen.

Jag hade en jättebra tanke innan. Men jag tappade bort den. (Kände jag inte lukten av lussebulle? ;o ) Så nu vet jag inte vad jag ska skriva. Och jag som hade tänkt ut hela inlägget -..-

 

Har ni tänkt på det, att ibland så sätter man liksom på sig "blogglasögonen"? Och så ser man allting på ett visst sätt och hjärnan tänker automatiskt på hur man ska formulera det till ett inlägg. Det är ganska häftigt. Lite som en yrkesskada. Hur måste det inte vara för folk med jättestora bloggar? Allt de ser måste dokumenteras i hjärnan. Fast människor med jättestora bloggar har nästan alltid moderna mobiler. Så de kan ju skriva ner det på bloggen direkt.

 

Känner mig väldigt stolt över min fina stenåldersmobil, tack så mycket. Den var cool en gång i tiden. Typ stenåldern dårå, men ändå.

 

Labbar like a baws.

 

Ha det bra människor. Lev ett fint liv.

 

JAG SKA RIVA MINA MURAR TILLS VI SER VARANN.

 

Sitter nu och laddar ner låtar från Melissa Horns album Innan jag kände dig. Helt galet bra. Har lyssnat igenom alla cirka tio gånger och får inte nog av dem. Jag måste ha dem på min mp3 så att när livet känns sådär grått igen så kan jag höra henne uttrycka det.

 

Min favoritlåt hittills är nog Kungsholmens Hamn. Så gaaalet sorglig. Och baserad på en sann händelse.

 

"Det kan aldrig göras ogjort det där som hände ikväll."

 

Jag har nyss haft utvecklingssamtal, ska ni veta. Det var exakt samma sak som på de andra utvecklingssamtalen, förutom att jag ligger ännu bättre till i år. Jag har nästan beslutat mig för att bara försöka hålla kvar mitt VG i matte och istället jobba för MVG i franska och NO (tror att det saknas MVG i kemi). Men annars så.

 

Okej, jag kanske skryter lite om mina betyg. Men det har jag förtjänat. Ingen ska säga att jag inte har jobbat för dem. Kan tala om att det har varit blood, sweat and tears. <-- För att vara lite fyndig.

 

Tagga ridning ikväll. Galet fint väder, så det kommer nog bli helt underbart. Kram :)