tågtankar

Längtar efter att få åka till Skåne imorgon. Längtar verkligen efter att bara sätta mig på tåget. Och att sedan få se träd efter träd, hus efter hus, bara svischa förbi. Längtar efter att få kliva av i Ängelholm med min resväska och veta att nu, snart, är jag framme. Längtar efter att få känna att jag är någonstans där jag är helt utelämnad. Någonstans där jag vet att jag är på väg någonstans. 
 
Jag tycker om tåg. För där får man sitta och vara bara precis som man är. Man behöver inte låtsas. Dessutom har man ingenting att göra. Man förväntas inte vara någonstans, förväntas inte göra något mer än bara sitta där. Man kan inte påverka tågets färd över huvud taget. Blir det sent så blir det sent, spårar det ur så spårar det ur.
Annars är man alltid själv ansvarig för om man blir sen. Eller för om livet spårar ur.
 
Dagens mood: chans - kent
 
 

lillördag

Det är onsdag. Det innebär lillördag. Jag njuter av dagen genom att äta varm macka till frukost. Om jag hade varit en sims-gubbe hade min sekundära ambition varit Varma mackor.
 
Nu måste jag dock gå och lägga mig. Om jag kan bli klar med mina läxor. Och det kan jag nog. Jag är nästan taggad på att ge mig själv sovmorgon i morgon, men vi vet ju alla att det inte kommer att hända, så varför ens spekulera i det?
 
Dessutom är jag supertaggad på att göra en till videoblogg. Tror jag har en bra idé till det.
 
Ikväll lyssnar jag på Bombay Bicycle Club och MONO. 
 
Dagens citat: Jag kom på en grek. 
Hanna Helperin, you make my days. Förutom när Pontus makes my days, när jag gravediggar hans WOW-statusar från 2011.

låt mig kyssa din panna

Ikväll lyssnar jag på Keaton Henson och tittar på medan gatan blir alltmer likt Antarktis. <-- Tänkte skriva Atlantis först. Det ni. Det hade varit något.
 
Men annars konverserar jag på snapchat genom grisnäsor, känner efter var i kroppen jag har mest ont och övar på att stanna tiden. Jag tänker att det borde fungera om jag verkligen verkligen anstränger mig. Det har dock inte fungerat så himla bra hittills, men någon dag händer det nog.