Du säger att du är stark, att du varit igenom det här förut

Egentligen så borde jag sitta och göra läxorna. Till exempel en hemkunskapsuppgift som skulle varit inlämnad idag. Hehe.

 

Tänk om min lärare läser det här? Inte så "hehe".

 

Jag sökte på Håkan Hellström men råkade få upp "Håkan Hemlin", vem nu det är, och råkade klicka på en bild. Så istället för Håkanbråkans fina ansikte väntar det här mig:

Hm. Jag föredrar Håkanbråkan, tack så mycket.

 

Kärlek på honom.

 

Idag har vi diskuterat aborter och våldtäkter i skolan. Franskalektionen ägnades mest åt stickning för min del, men jag sjöng faktiskt Frankrikes nationalsång tre gånger (för jag kan bara en liten bit av den) så det räknas. Dessutom körde klassen lite stand up-komik på engelskan, haha. Jag ska inte påstå att jag var rolig, men jag använde några ganska avancerade ord och jo, de skrattade lite.

 

Jag tänker anse mitt framträdande som lyckat.

 

Nu har jag ingenting att skriva. Mina tankar är här uppe *pekar mot taket* och alldeles för transparenta för att fastna i ord. Men det är lugnt. Jag är okej nu.

 

I told you I was trouble, cause you know that I'm no good

 

Om ni inte har förstått det riktigt än så är rubrikerna till mina inlägg oftast låttexter. Varför? Jomen, varför inte?

 

Känns som att jag har fått en superstart på veckan. Hela gårdagen kändes riktigt bra och idag - hittills i alla fall - har också funkat bra. Det är stort för att vara mig. Speciellt är det stort för att vara sista terminen i nian. Alla hatar skolan i nian. Själv hatar man typ allting, men ja, jag har alltid varit lite speciell.

 

Varför säger man alltid "speciell" istället för konstig? :(

 

Apropå speciell c;

 

Annat som har hänt är att jag har deklarerat Amy Winehouse som bästa kvinnliga amerikanska artist. Däremot blir det extremt svårt att kora Sveriges bästa manliga. Håkan, Oskar, Daniel?

 

Haha, nu börjar jag tänka på en grej som hände på dramat förra veckan (hade teater med cirkusgruppen, orkar inte förklara). Vi började prata om vilka dvärgar vi skulle varit i Snövit och de sju dvärgarna.

Och Maria och jag säger exakt samtidigt: Kloker eller?

*Kollar på varandra*

*High five*

 

Opeppat inlägg (som vanligt) ;s

Tjosan allihop. Haha. Måste älska mina inledningar. Om exakt tre minuter måste jag sticka till ensemblen, och nej, fråga inte varför jag sitter här då för det vet jag inte själv.

 

Dagen har varit ganska tung - måndagar är alltid tunga för det är längsta skoldagen och sedan dessutom ensemble och cirkus. Vi ska inte ens nämna att sista datum för att söka till gymnasiet närmar sig. Åh hjälp. Jag har ingen aning om vad jag ska ta och allt blir bara krångligare ju mer jag tänker på det...

 

Men, jag tröstar mig med att min underbara tröja äntligen har kommit. Och den är underbar. Sjukt värd att vänta på. Är redan kär i den.

 

Kramkram och ha det så bra, kära vänner. Tröstar mig med att förmodligen har ni ändå alldeles för fullt upp för att orka läsa tusen inlägg per dag (som i helgen. StorbloggarN.) så det går bra att jag aldrig hinner på vardagar.