löst av himmelsljuset

Njuter av folkmusik av Punsch och önskar att jag kunde sjunga och spela fiol som Maja Eriksson. 
 
Man mår liksom alltid bättre när man lyssnar på det, plus att det faktiskt finns en hel del saker att vara glad åt. Till exempel är min longboard klar och jag kommer få den på lördag – är så sjukt taggad så det är helt galet! Mitt franskaprov är också avklarat, jag ska sjunga med Elias ikväll, min synundersökning avklarades igår (vilket innebär att jag bara måste skicka in blanketten så får jag börja övningsköra, basically) och dessutom är det sommarlov om mindre än en vecka. 
 
Dock är jag inte lika säker på att jag vill ha sommarlov längre. Eftersom nästan ingen i min klass vill det heller så tycker jag att ES1 borde få egen nyckel till skolan så att vi kan hänga vid fårtavlorna och spela i musiksalen under hela sommarlovet, när vi får lust till det. 
 
Stiligaste kaveljeren och skönaste damen på hela balen. Man kan helt enkelt inte tycka något annat om sin bror. Förhoppningsvis kommer lite fler bilder senare!
 
Måste dra nu, pusshaj!

the apple of my eye? eller pie?!

Jag: Alltså jag tänkte blogga men jag kom inte på något att skriva så jag sitter bara och kollar på min blogg istället...
Joachim: Du kan skriva "random franskaprov"... 
Jag: Ah, det kan jag.
 
Sedan kom jag på att jag kan skriva vad vi sa, som inledning till inlägget. Och... ah. Det gjorde jag ju. Öh. Det här känns redan som ett jättedåligt inlägg. Men jag orkar inte börja om, så det får vara kvar som det är.
 
Slumpmässigt inlägg, slumpmässig bild. Säger slumpmässigt för att det är för mainstream att använda ordet random. 
 
Okej, det här blir bara konstigare och konstigare. Skyller på att jag har sovit för lite och fortfarande har hjärnan full med franskaglosor och sovjetiska namn med typ tio konsonanter och två vokaler. Det är nog bäst att jag avslutar det här nu. Det verkar inte bli bättre i alla fall.

an atlas in my hands

Jag suger verkligen på att koncentrera mig när jag måste. Och jag suger på att göra saker i god tid. Det går nog i släkten, för ingen av oss är någonsin i tid, och allihop skjuter alltid upp allt. Ju mindre tid man har på sig, desto snabbare går det att göra det. 
 
Jättekonstigt men faktiskt helt sant. 
 
Mina kompisar hittade den här bilden och blev av någon anledning helt chockade. Tydligen ser det inte alls ut som jag, och jag är ...grunge-klädd. Vad innebär det ens att ha grunge-kläder?! Ohwell.