Fin rubrik.

Får passa på att blogga mellan lovsångsmässa och Harry Potter.

 

Haha, Daniel Radcliffe måste vara typ den fulaste människan som finns, och den kortaste. Han ser ut som en dvärg bredvid Ginny, Harry och Hermione. För att inte tala om hur fint han dansar. Höll på att dö av skratt där. Men annars var det en helt okej film, till och med bra om man inte har läst boken.

 

 

Bara för att känna lite nostalgi kör vi en supertjusig bild på mig och Emy. Hon är en trevlig människa och jag tror att jag tycker om henne rätt mycket. Nu måååste vi dessutom blogga på Dag&Daggmars. Vi hade planer på en videoblogg, men jag vet inte hur det blir med det.

 

Jag tror inte att jag orkar blogga. Jag sov till halv tolv. Hehe :3

Kram,

I once thought I really knew myself.

Hm, kanske dags att blogga lite... Men jag skyller på att jag just har kommit hem från Skövde, och det känns ju inte lite asocialt att sitta bredvid en kompis och blogga.

 

Just nu sitter hon till exempel och stirrar på vad jag skriver och påpekar alla fel jag gör, och det är ganska svårt att blogga då :P Men jag gillar henne ändå. Av någon anledning.

 

 

Det har i alla fall varit superkul - idag har jag spelat orgel och åkt någon sorts åkgräsklippare. Känner mig sjukt duktig som überskillsigt backar upp för två smala brädor första gången jag körde den... Haha. Så rätt.

 

Snart ska vi blogga på Dag&Daggmars och imorgon taggar vi lovsångsmässa. Vet att Emy älskar det... ;)

 

Kram.

It ain't me babe, it ain't me

Min statistik. Blundar. Spyr.

Haha, fast kanske inte. Sååå dålig är den inte, och jag har ändå bättre saker för mig. Typ som att praoa i tio timmar. Sju till fem är ju bara härligt. Eh.Idag har jag kollat på gravgrävning i typ tusen minusgrader - i alla fall var det svinkallt. Jag har också dammsugit ett församlingshem, fikat och failat helt totalt. Vi ska INTE gå närmare in på det sista. Absolut inte. :$ Men det var inte liite skämmigt...

Nu har Emy facerapeat mig som tack för sina facerapes. Hehe. Nu står hon och lagar mat, och jag känner mig såååå snäll som hjälper till (genom att sitta vid datorn).

Tack och hej, leverpastej!