Klockren.nu

Haha, dessa supersmarta klassiker hittade jag på Avigsidan - instruktioner och märkningar på olika produkter.

 

På hostmedicin för barn:
Kör inte bil efter att ha tagit denna medicin.

På sömntabletter:
Varning: Kan orsaka sömnighet.

På en julljusslinga:
För inomhus- eller utomhusbruk endast.

På jordnötspaket:
Innehåller jordnötter.

På annat jordnötspaket:
Instruktion: Öppna paketet, ät innehållet.Backspeglar på amerikansk bil:
Kom ihåg - föremål som syns i spegeln befinner sig bakom dig!

Insektsspray:
Dödar alla insekter. Varning - farligt för bin.

Strykjärn:
Stryk ej kläder när ni bär dem på kroppen.

Motorsåg:
Försök ej stoppa kedjan med händerna.

På en hårtork:
Använd ej när du sover.Skulle kunna ta med hur många som helst, men jag överlåter åt er att gå in på Avigsidan och läsa fler. This made my day... :D

 

Och så känner jag att jag MÅSTE ta med några citat av Rolf Zetterlund:


Hälften går åt höger, hälften till vänster och resten stannar i mitten!
Träningslägret i Spanien var i Portugal någonstans

Nöden har ingen djungel

Vi tog emot dem med öppna servetter!

 

 

Ha det bra,

Dagens bästa

Ja, så värst bra uppdatering har det ju inte blivit trots att det är fredag. Men som vanligt är det inte mitt fel när man måste dela EN ENDA internetuppkoppling med tre-fyra andra personer...

Dagen bästa var definitivt när jag skulle gå ut från badhuset och upptäckte att min nyckel var borta. Fråga inte hur jag visste, men jag misstänkte starkt att Natasha hade tagit min nyckel också.

Som tur var släppte Stina ut mig (på vårt badhus går man in och ut via en sorts nyckel med sensor i) så det gjorde inget. Men vem ringer fem minuter senare och talar om att hon råkade ta min nyckel? ...Natasha såklart.

Jag är clairvoyant - jag är synsk, hurra!

 

Nu är det KU om typ en kvart, jag har alltså femton minuter på mig att skriva typ tre inlägg. (Notera att jag använde 'typ' två gånger i samma mening..) Om jag skriver ett inlägg på tre minuter hinner jag med fem stycken. Skiiillz ;)

 

Kram,

Fångarna på fortet ballar ur.

Kommer ni ihåg Fångarna på Fortet på den gamla goda tiden? Det var värsta tufft med en guldskatt som man skulle få ut så mycket som möjligt av innan gallret gick ner och stängde in en med en massa tigrar. Ingen har dött än, vad jag vet, men tufft var det ändå.

Men nu... Listen up, folks. It's about to get bad.

 

Sagan om när Fångarna på Fortet ballade ur
Som sagt fanns det en tid när Fångarna på Fortet var ett normalt TV-program. Man tävlade och gjorde häftiga saker som att åka linbana ner i havet. Nuförtiden utför man uppgifter som att stå på tunga trähästar, dra i luckor så att blåbärssoppa och kaffe faller ut och öppna plånböcker med siffror i för att ens lagkamrater ska öppna ett skåp. Sedan väljs en deltagare ut som får gå upp i ett torn och höra på när någon känd programledare sjunger låtar av Siw Malmström och betygsätta dem.
Behöver jag nämna att de har små dvärgar som slavar? Någonting har gått fel i det där programmet. Det låter ungefär som Björn Gustafsson när han pratar om "Superbingolotto"...
Snipp, snapp, snut, så var sagan slut!

Kram,