Bilder från helgen #7

Jag känner att det blir lite väl mycket bilder just nu men när jag har tid och inspiration så kommer det längre inlägg.

 

Här är Maila.

 

 

Och sedan är det Caramellen på resten av bilderna.

 

 

 

 

 

 

 

Nej, nu har jag inte tid att skriva något mer, måste tyvärr sluta. Jag drar till Lerbäcken ikväll så att ni vet ;) Ingen mer update förmodligen.

 

Kram,

Fler bilder

Några fler bilder från onsdagen (har lovat att de ska komma upp och dessutom vill jag bli av med dem).

 

Jessica och Litfari.

 

Rebecka och Thruma.

 

Linea och Solfaxi.

 

Anna och Raudur.

 

 

Jag och Skotta: usch, får ju skamkänslor när jag lägger ut de här bilderna... men jag får väl ta den smällen. Även om jag ser ut som en skelögd nybörjare :S

 

Ha det bra,

Snela Daniela XP

Haha ja, så kallas hon ;) Nej, sitter i alla fall här och nördar datorn medan solen sjunker och vi missar allt härligt väder... Och var det inte en hund som glömdes bort? I alla fall, vi planerar att slösa bort dagen framför datorn eller gå och bowla och ha kul... Det är ett svårt val. Jag tror att vi ska kolla på film senare ikväll om vi kan slita oss från våra underbara apparater.

 

Nu försökte hon sabba mina högtalare också... och ni ska veta vad hon gjort idag mot mig! Jirko, det här är riktat direkt till dig: Hon förtjänar varenda stämpling på sin tå som du har gett henne!

 

Haha vad vi har hållit på idag... Ni har tur som inte är här; fast förresten nej, det är ni inte. Daniella är underbar ändå ♥ Kram på dig underbara människa.

 

Sjukt gullig du är ♥

 

Kramar,