building guns and breaking hearts

Jag ville gå och lägga mig. Sedan kom jag på att jag hade en massa saker att göra. Och jag visste att jag inte direkt skulle ha tid att göra allt, så jag satte på julmusik och sjöng med i O, helga natt. Det kändes bra. Tryggt.
 
Nu är jag klar med några saker i alla fall, så jag ska dra mig åt sängen om en liten stund. Annars har det faktiskt varit en jättebra dag, för Maria var här och chillade så att jag kunde hjälpa henne med en läxa. The typical oss, med andra ord.
 
Tagga fyra prov nästa vecka. Tagga fullspäckad helg och att söka sommarjobb fett sent. Yes folket, det går bra nu.
 
Bild från weheartit.com, tror jag. 
 

she's been living in her white bread world

Jag: Jag försöker blogga, men det går inte så bra.
Linny: Jag med, men det går inte heller bra!
Jag: Har inte ens skrivit ett ord...
Linny: Jag har skrivit... OJ..!
 
Haha, random inledning på ett inlägg. Inte ens roligt om man inte hörde det. Men det var roligt!
 
Under den tiden som jag spelade in videobloggen så blev det en maaassa egobilder också. Alltså, kameran var ju liksom ändå uppe... 
 
Har ingenting att skriva. Men jag dansar like crazy till Uptown girl, för jag hittade en skiva med Billy Joel. Och eftersom jag inte hade något annat att lyssna på så satte jag på den. Hade aldrig hört honom förut, men nu känner jag mig som värsta experten. 
 
Nu skypear jag med fem personer och alla är tysta. Tills någon säger någonting, då börjar alla prata i munnen på varandra och sedan blir det tyst igen. För alla sitter på facebook samtidigt. Men det är mysigt ändå, för det känns alltid bra att folk är där, liksom. <-- Det där lät extremt miserabelt och ensamt. Kramhej!

Videoblogg: iPhonemänniskor!!

NU HÖRNI! Nu är den äntligen här, den nya videobloggen! Och jag vet inte riktigt varför jag skrev med stora bokstäver och utropstecken och sådär, för det är väl ingen som direkt har längtat efter den eller så, men eftersom jag har slitit med den så länge så känns det ändå som att folk har väntat och längtat efter den. 
 
Aja. Här är den i alla fall: