En liten bild...

På bilden är underbara Silfra! (I bakgrunden Mollie från mitt ridläger i somras). Visst är hon det sötaste fölet i historien? Och henne stod jag och gosade med igår! Jag fick till och med pussa hennes söta lilla panna, härligt va? Fast igår var hon större, bilden är ju inte dagsfärsk precis. Jag älskar hästar!!!

Men, jag förstår att de lite mindre hästintressade kanske inte bryr sig... men till och med emBeskvi borde älska denna söta lilla varelse. Vet ni om att pappa föreslog att vi skulle kolla boxplats igår? Vi ska kanske göra det imorgon! Men om jag ska kunna ha häst måste jag ha massa hjälp med att ta hand om honom, jag behöver en medryttare... intresserad? Om jag kan ha pållen där jag vill blir det här i Skene, så då kan jag nog cykla dit. Fast helst vill jag fortsätta med cirkus och emsemble, det är då två dagar jag inte kan komma till stallet, så de dagarna, måndag och onsdag, skulle hjälp önskas. Hur som helst blir det inte häst innan våren, så det är ett tag kvar.

Åh, snart är det dags för Vicky och Néas partay! Jag längtar!!!!!!! Fast nu är det knappt en halvtimma tills jag ska dit... Vad ska jag ha på mig? Äh, spela roll. Jag går i mjukisar som vanligt! Sorry Vicky och Néa, ni får ta mig som jag är...

Kolla denna söta bild! Det är MIN fina hund, den bästa, vackraste och snällaste Domino =). Domino passar värsta bra på svartvita bilder, han är ju svartvit... (ja han har några vita strån på kinden och på bröstet).
Men hörni, nu sticker jag strax till Snoret, så jag måste sluta!!

Hej svejs!
/Dafie Den Coola

Så här var det idag!

Så, nu när jah har lite tid tänkte jag berätta lite om min trevliga dag.
Skolan var väl sådär, såg Lysistrate, de grekiska kvinnorna som kärleksstrejkade. Den var helt okej, ganska rolig. EM och VW och jag dampade lite, Magsnus var jätterolig!

Men det bästa var såklart eftermiddagen. Jag hängde med Jolina till hennes knatteridning på Madkullen, ja, vi hästtokiga gör vad som helst för en anblick av hästar...
Jag hjälpte Jolina med Stigandi (hennes favorit fast inte min...) , sedan var det tre personer som inte kommit så jag sadlade av och släppte ut dem i hagen. Var lite rädd att jag släppt dem fel, men det hade jag inte. Sedan gick jag till den bortre hagen och pratade med Kjartan och fölis Silfra! Det var underbart!!!!!! Kjartan var mest intresserad av det korta gräset, men han kom i alla fall fram till staketet. Han var jättevacker när han tittade på mig, öronen pekade rätt fram och manen böljade... Fast han var i smutsigaste laget.
Och så var det fölis!! Jag älskar lilla Silfra. Hon gick i hagen bredvid mamma Urvinda, och så fort jag lockade lite kom hon fram till mig vid staketet. Hon nosade lite - hennes mule är pytteliten men supermjuk - och sedan kunde jag gnugga henne i pannan, bakom öronen och under hakan. Jag smekte hela huvudet, och hon barar lät mig göra det! Ibland vände hon bort huvudet, så då kliade jag henne på manken, hon verkade gilla det för så fort jag slutade klappa henne tittade hon förebrående på mig och sträckte fram huvudet. Suck, jag älskar hästar, speciellt den isländska sorten ^^. Jag tycker synd om emBskvi och Vicky för att ni inte är lika hästgalna, men det måste vara skönt att inte behöva längta så mycket efter något som inte kommer slå in...

Ohh imorgon är det kalas! Eller Partay som jag, emBeskvi och Snorkråkan brukar säga... Den är Vicky och Néa som har "festen" och det kommer bli superkul! Jag har köpt de dampigaste presenterna ever, tro mig! Haha, emBeskvis är väl också bra... Det kommer bli superkul i morgon, men nu måste jag sluta skriva, pappa vill att jag kollar på TV med honom, jag får väl vara lite schysst, han är ju min pappa!

Hej hej, tack för att du läste =)
/Dafie Den Coola

South Park på japanska och vaccinering

HAHAHA! Sitter just nu och lyssnar på Dreidel song på tyska! Ja ni hörde rätt!!! Det låter helt mobbat, till exempel:

Courtney Cox, ich will dich.
Du warst heiss in der Show.

Kan ni fatta????

Och en annan "song von southpark der film" på tyska är Brian Boitano, som även finns på JAPANSKA!!! HERREGUD!! De får knappt in orden HAHA! Bra? Njaa, jag kan väl säga att föredrar South Park på engelska...

Och jag går i hästdrömmar som vanligt, inte en dag utan att jag funderar på hur jag ska kunna få Kjartan. Jag måste ha honom på cykelavstånd, kan jag åka till stallet varje dag, bortsett från det ekonomiska problemet... Jag får nog överleva tills vidare.

Och jag tog Influensavaccinet idag! Ingenting har hänt mig hittils men det kan ju komma ^^. Mamma funderade in i det sista! Pappa tyckte att jag inte skulle ta det, men mamma ville inte att jag skulle ligga däckad och kräkas i några veckor, då skulle hon väl bryta ihop.

Väldigt delade åsikter om det här. "Lille Winter" tyckte att det var totalt onödigt, men Philippo sa att det fanns ingen anledning att inte ta det, för man blev förmodligen mer sjuk av Svininfluensan än sprutan... Snoret ville helst inte ta den, hon såg jättespänd och rädd ut, men enligt Camilla och Picky såg jag ut som en staty...

Var är EmBeskvi? Hon är sjuk *snyft*! Saknade dig idag, Camilla fick mig och Snor att nästan dö av skratt med exempelvis: Min hund är dum och död! OBS! Inte om en riktig hund utan på Diabeteshunden, något sorts lärospel där man ska lära sig att ta hand om diabetesdrabbade hundar... Vi måste spela det i skolan för att delta i en tävling, lyx va?

Och lite tankar...
Varför påverkas vi så mycket av musik egentligen? Hela detta KP-numret handlade om musik, och jag vet att de flesta som jag känner blir påverkade av musik, de blir glada, ledsna, pigga o.s.v. Men hur kan det komma sig??? Själv blir jag jätteglad av alla South Park-låtar och lugn av Bach. Månskenssonaten av Beethoven blir jag oftast ganska sorgsen av...
Fast det bästa är att spela/sjunga själv, när jag spelar en snygg låt i min flöjtensemble lever jag mig verkligen in!!! Men jag vet att inte många av mina vänner spelar ett instrument, då är det svårt att förklara...=)

I alla fall, hoppas ni har det bra där "ute i höstrusket"!
/"Den Musikaliska" Dafie