We're back in the club

Haha, fick nyss reda på att några konfirmationskompisar kollat på min blogg :$ Och mina gamla inlägg från 2008 som är så bra och normala. Det var ju liksom ganska länge sedan...

Men aja, det är väl sådant man får stå ut med om man har en blogg.

Sedan har jag egentligen inte alls tid att blogga nu för jag måste ut och rida innan det blir för sent. Men jag tänkte slänga in ett jättesnabbt inlägg ändå.

Det händer ju inte så jättemycket här ute, förutom att kattungarna är ganska vilda och har gett upphov till interna skämt som "Den vandrande korgen" och liknande. Och, in case you're interested, vi har gjort klart hagen och släppt hästarna där.

Men för att det här inte ska bli ett helt värdelöst inlägg tänkte jag att ni kunde få någon liten bild!Och jo, jag har planerat att skriva lite mer en annan dag. När jag har tid, som sagt.

Ha det gött :)

It's time to be a big girl now...

Funny facts:

  • Fyra gånger har folk ramlat av Joy, på mindre än två veckor
  • En gång har en person ramlat av Monitor på lika lång tid
  • Emy ska rida Joy
  • Hon kommer ramla av.
HAHAHA!Fattar ni att till och med jag ramlade av? Jag har annars ramlat av ungefär tre gånger, på dessa fem-sex åren... Men det var såhär: Vi skulle galoppera och så hade Jolina Monitor. Han galopperade förbi mig och Jolina fick inte stopp på honom så till slut ramlade hon av och hamnade framför Joy, som tvärstannade. Och jag ramlade av!

Och vet ni? När vi ändå är igång med att lägga ut bilder (HURRA, DET FUNKAR!!!) så...

'Jag passar alltså på och slänger in lite bilder från min konfirmation! För jag har hjärnsläpp och kan inte skriva något vettigt alls.

Ha det bra!

Kaaaatter :D

Om ni har missat det: VI HAR FÅTT KATTUNGAR! Det är tre stycken som kallas Bengt, Musto och Spolvnik. Yes, det är moi som har hittat på namnen, men återstoden av min familj hävdar att det bara är arbetsnamn. Glöm inte att Niobe kallades Arnold under hela hennes uppväxt.

Dessa söta små saker :)

Kraaaaaam,