sista chansen

Nu är jag hemma igen och saknaden är som en käftsmäll i ansiktet upprepade gånger och jag kan inte sova och inte äta och knappt andas heller. Men inte av ångest den här gången så det är väl positivt. 
 
Så jag lyssnar på musik som inte är riktigt lika bra när jag lyssnar på den själv och tittar på film som inte är riktigt lika bra när jag tittar på den själv och taggar halloweenfest ikväll trots att jag är fett oförberedd och trött efter att inte ha kunnat sova.
 
Då ska jag ta nya bilder, äntligen.
 
 
ska du me & flya - panda da panda
andas in - fastpoholmen
galeo - febeuder

finns det något mer deprimerande än

Jag lyssnar mest på musik och ibland går jag kanske utanför dörren men det händer inte så jätteofta även om jag gör mitt bästa. Och i helgen ska jag på läger på Breanäs, där vi har upplevt sena nätter, utskällningar, kalla bad, tidiga skogspromenader, underbar lovsång, tårar. Efter det ska jag vidare till Växjö och det är en blandning av längtan-ont-i-magen och rädd-ont-i-magen. För jag är en sådan som oftast inte kan ha bara det ena.
 
estelle - solen
jugar en el funeral del rey - trampstamp
hög luft - familjen
maj förra året - emil jensen

brutalt slita sönder varann

Jag har börjat tvivla på att jag någonsin kommer göra något annat i livet än att titta på New Girl och sova. Och det kan låta som att det är ganska patetiskt och meningslöst.
 
Men ni vet, någon älskar mig ändå. Så jag antar att det är lugnt.
 
inre censur - det stora monstret
indecisive - newton faulkner