If I knew what you were thinking, I would stop this boat from sinking

 

Ja, det har varit tre tunga dagar utan blogginlägg från mig, jag förstår det. Ni måste ha världens abstinens vid det här laget. Men jag har ju trots allt ett liv.

 

Och det jag har ägnat mig åt i tre dagar är: STAR WARS!!!!! Med en awesome Paula och en awesome Ann och en übersnygg Anakin och... tre galna hundar. De var verkligen galna, jag lovar. Men det var riktigt fett ändå.

 

Och nu ville jag lägga upp en massa fina filmer och lite bilder och sådant där från helgen, men grejen är att vi startade om datorsystemet, eller vad det heter. Så inga program finns kvar. Och adobe flash player går inte att installera. Härligt.Seriöst. Jag kan inte ens lägga in bilder. Det här är sååå sämst.I alla fall. Ikväll satsar jag på att åka till Haby och vara med på någon majbrasa där. Håller tummarna för att jag kan åka med Maria, för annars vet jag inte hur jag ska komma dit.MEN SERIÖST. JAG KAN INTE LÄGGA IN BILDER I MINA BLOGGINLÄGG. DETTA SUGER.Nu får jag världens rage. Bäst att jag slutar innan något allvarligt inträffar.

 

Läskiga bloggare


Läser inläggets titel igen och inser lite oroad att jag nog passar rätt bra in i den kategorin. Jag är ganska läskig egentligen. Fast som tur är så vet inte så många om det. Men det jag syftade på var en länk som Sebbe skickade, som var en bloggare som också hette Daphne. Läskigt is läskigt.

Kändes som en dubbelgångare. Alltså, okej om det hade varit ett vanligt namn, som Anna eller något. Men en svensk bloggare som heter Daphne? Creepy.

Fast - jag inser ju att det lika gärna kan vara jag som är dubbelgångare.


ENGLAND FOR THE WIN!


Idag var det väl egentligen tänkt att jag skulle träffa en efterlängtad Camilla, men sedan blev det av någon anledning att jag våldgästade Marias hus i alla fall. Det var trevligt, men karma hatar mig så mycket. Enligt Elias i alla fall.

Hur som helst. Där cyklade jag i mina nya fina jeanshängselshorts och såklart passar vädret på att spy hat på mig. Eh, ah. Det började spöregna. Inte så kul i shorts, bara så att ni vet.

Och nu kommer jag inte åt datorn för Vickys pappa installerar om systemet. Om inte mina saker är kvar på datorn sedan så kommer jag... så kommer jag... kanske se förkrossad ut och bita på naglarna. Men jag kommer bli mycket ledsen i alla fall.

Well, well, dear friends. Horred KU plus en stekpanna och en borr imorgon. Och såklart alla Star Wars-filmer. Längtar inte bara lite ;)

Now you're just somebody that I used to know

 

Musik som spelas på radio är på sin höjd bra. Bortsett från Melissa Horns Jag saknar dig mindre och mindre och såklart Oskar Linnros Från och med du. Men Somebody that I used to know är faktiskt riktigt bra. Grym till och med. Älskar covern som Walk Off the Earth har gjort.

 

Känner att jag spottar ur mig låttitlar och artister utan någon som helst mening i det hela. Men vad är meningen med allt då? Ugh. Tankar på ett tåg - inte någonting ni vill höra om. Tågresor är så melankoliska, på något vis. Gillar det ordet by the way. Melankolik. Som en blandning av "mellan" och "kolik". Oh ja. Så rätt.

 

 

Måste också hylla internet i mobilen. Nej, jag trodde aldrig att jag skulle säga det heller. Men jag har koppla upp mig på skolans nätverk och lyssna på William Spetz och Mumford and Sons hela dagen. Vi har ägt skolan. Även om jag var den enda nian i skolan idag igen.

 

Dock slipper jag nästan alla lektioner eftersom det inte går att ha lektion med en person. Så då har det blivit en blandning av Thistle and Weeds, Min katt och jo, faktiskt lite arbete också. Ada Lovelace for the win. Arabiska våren for the win också, för den delen.

 

Ha det bra hörni :) Och just det! Grattis till Seb som fyller 18! Riktigt fett. Kan knappt tänka mig att Elias också blir det i höst. Helt galet vad folk ska bli vuxna.