med fötterna upp i taket

 
idag hängde jag med emma. vi diskuterade kent, lyssnade på kent, beundrade kent, älskade kent.
 
och pratade om allt möjligt och drack té och låg i min säng med fötterna upp i taket och hade det allmänt mysigt. jag tycker om emma för att hon är en sådan person som man kan ligga i sängen med fötterna upp i taket tillsammans med. sedan är det ju ett plus att hon är så otroligt vacker och härlig och bara tycker att jag är gullig när jag börjar prata om timothy.
 
döda mig - ji nilsson, min stora sorg
cover the windows and the walls - grouper

bär mig

 
Solen var fantastiska, Vita bergen också. Jag stod längst fram och dansade i min ensamhet och såg mina känslor avspegla sig i Eriks ansikte där han stod framför mickstativet och skrek bär mig med så mycket smärta att hela publiken skrek med.

alla mår så bra i sin verklighetsflykt

Ännu en dag förgäves skriker Västerbron och jag tycker inte om att tänka så men visste känns det lite tomt ibland. Som att varje dag är ett sätt att fördriva tiden. Som att man bara väntar på något bättre, eller bara på en situation som är lite mer hållbar.
 
Ikväll ska jag se Solen och Vita Bergen och jag är taggad, även om jag är lite orolig för det faktum att jag kommer vara alldeles ensam och jag har aldrig varit på Pustervik förut. Det här kommer bli så spännande. Och jag älskar att vara ensam med musik, för att ingen ska kunna förstöra upplevelsen, så jag tror att det kommer bli bra, trots de femton ångestutbrott jag kommer få av utmaningen.
 
till dom som bryr sig - solen
bookstore - vita bergen
bär mig - solen