This will break your mood. Läs det inte.

Statistiken skjuter i höjden. Eller inte. 
 
Oj vad optimistiskt jag inleder mitt inlägg. Men man känner sig inte så himla positiv med huvudvärk och allmän irritation. Och nej, det hjälper inte att jag vet att jag inte har någon anledning att vara irriterad. Det bara dyker upp när saker står stilla. När jag tröttnar. 
 
Och det blir inte bättre av att jag alltid får låttexten "I'm feeling great, I'm feeling awesome" på hjärnan när det är det sista jag känner mig. Hatar ("hata är ett väldigt starkt ord" - Okej, jag ogillar skarpt) Danny lite för den där låten, trots att han är kristen och säkert en allmänt trevlig människa. 
 
Så här såg min packning ut. Oj, vad intressant. Läsarna håller andan i extas. Vilka spännande saker ska vi få se härnäst? 
 
Känner att jag är laddad med negativ energi som bara pöser ut i ironi. I fruktansvärd dålig ironi ska tilläggas. Jag får nog gå och lägga mig på sängen och skriva av mig så kanske den där ironin rinner ut så att jag kan bli vanlig igen. Eller så smsar jag Maria och öser över allt på henne istället. 
 
Min kärlek och omtanke lyser igenom i allt jag gör. - Jotack, men jag har nog tagit emot tillräckligt med självkritik för en dag. 
 
Åååh, känner att jag rullar mig i självömkan och spelad insikt.
 
Ska sluta nu, jag lovar. Pallar inte med mig själv längre.
 
 

Idag ska bli en stark dag.

 
Nu har jag fått tag på en dator också, hurra! Nu blir det bilder! Fast kanske inte så överdrivet många bilder, för jag har inte tagit några. Hm. Det får väl bli någon film från Korrö istället. Lyckades filma när Baltic Crossing spelade, men sedan dog min mobil efter en sekund med Punsch. Men Punsch äger, så jag kan väl ta någon youtube-film med dem istället.
 
För er som ännu är okunniga om detta underverk - varje år hålls en folkmusikfestival på Korrö i Småland. Det är supermysigt och alla spelar musik hela tiden, överallt. Oftast hör man fiolerna hela natten, så man sover inte alltid så bra... Men det offrar jag lätt för allt det andra underbara.
 
Okej, Baltic Crossing spelade en kväll och jag VET att mobilkamera inte ger superhög kvalitet, inte bra kvalitet över huvud taget, men ni får filmerna ändå. Man får en liten uppfattning om musiken i alla fall.
 
 
 
 
 
Och så får ni en film på Punsch också. Det är såklart en mycket större upplevelse att se dem live, men ah.
 
 
Det var i alla fall grymt på Korrö. För första gången sov vi på campingen och inte på vandrarhemmet som ligger där, och det var en inte helt positiv upplevelse. Dels så fanns det inga toaletter med handfat så att man kunde tvätta händerna (och vi vet ju alla att jag måste få tvätta händerna) och dels så skulle jag försöka sova i bilen. Att sova i en bil är säkert bättre än att sova på bar backe, men det är fruktansvärt kallt med bara en tunn filt. 
 
Jaja. Man får inte bortskämd. Och nu måste jag sluta PRONTO. 
 

Jag har hittat till paradiset

Vet ni, förutom att det kryper en spindel på mig handduk så börjar jag på riktigt tro att detta är paradiset.

Tänk er att det är varmt - så varmt att man kan gå i bikini, men med en fläktande vind som gör det precis lagom. Tänk er att ni ligger på en handduk i skuggan av ett äppelträd, med doften av rosor i luften. Och tänk er att havet ligger 50 meter därifrån. Utanpå det kan ni föreställa er det mjuka surrandet av humlor, syrsor som spelar och gitarr på avstånd.

Min fråga till er är - kan det bli bättre?
Svaret måste vara nej. Det här är fantastiskt.

Faktum är att det enda molnet på min himmel är maneterna i havet, och för det här kan jag acceptera till och med det.

Jag vet att ni inte kan ha det lika bra, men ha det så gott det går ändå c;