FÖRSTA ADVENT!

Okej, jag vet att första advent var igår, men det går väl lika bra att lägga upp detta nu. 

Denna första bild är min adventsljusstake som står i mitt fönster. En hemgjord stake som jag gjorde i Kyrkans Barntimma för ungefär tusen år sedan. Ljusen stöptes i förrgår i Lerbäcken :) .
Adventsstjärnan i övre hallen.Stjärnan i matsalen. Detta är den finaste.Och så ängeln i mitt rum, jättefin. Elias har också en på sitt rum och Jolina, men jag pallade inte ta kort på dem. Som ni märker har vi stjärnor i nästan varje fönster... Men ljus är ju ett måste vid jul!


Kram allihop och tack för idag. 
/Dafie        P.S. Jag tar kanske en helt datorfri vecka snart... Så då kommer ni inte att höra av mig här alls. Men vi får se. D.S.

Avigsidan.se

Ännu en otroligt rolig sida som jag hittade. Det finns en mängd olika kategorier att kolla upp, de roligaste är Färska avigheter, scrolla ner tills det kommer en lååångt inlägg med massa urklipp ur mestadels engelska tidningsurklipp. Detta är humor jag lovar.Vet inte om ni ser något men kanske kan ni zooma in? För de här är bland de roligaste!


Kram och god natt i alla fall. www.avigsidan.se

/DafieYo

Domino <3

Nu är jag tyvärr tvungen att lägga upp elva bilder på Världens Vackraste Hund. Det vill säga Domino.

 

 

 

Alltså han är ju bara sååå söt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sjukt sjukt sjukt söt och såklart hur snäll som helst!! Det gulliga är också hur tillgiven han är och att han blir orolig när vi skrattar jättemycket, vilket syns på några av bilderna ovan, när han har snusnäsduken på. Och nej, jag förstår inte hur det skulle kunna vara tråkigt att titta på elva bilder med samma hund.

 

Kramis kramis,

Snacken