inte särskilt mycketstans alls

Om någon hade mött mig när jag var ute och cyklade och om ett samtal ägt rum då, så hade det nog låtit ungefär så här:
 
Jag: Heej!
Den andra: Hej! Vad kul att se dig!
Jag: Jaa! Vad... kul att du tycker att det är kul att se mig. Eller ah... *försöker låta glad*
Den andra: Öh, jaa... Men vad har du gjort då?
Jag: Dansat och cirkus-at.
Den andra: Aha, vad kul! Men ska du inte cykla hem nu då? Eller vart är du på väg någonstans?
Jag: *lite svävande* Jag är på väg hem. Eller bort, kanske. Lite vart som helst. *tänker efter* Jag är nog inte på väg särskilt mycketstans alls faktiskt.

en sådan där dag

Tillbringar min tid med att läsa igenom varenda inlägg på Anns blogg och lära mig bildordningen på FoodPornDaily utantill. Känns som att jag verkligen tar vara på min tid.
 
Det här är en sådan dag då mina tankar vandrar mellan funderingar om varför ljuset aldrig är tänt i infoteket, varför jag inte valde natur till gymnasiet, varför huden på mina ben är så torr och varför den mest fundamentala moraliska regeln för ett människoliv gäller alla andra men inte mig. Det här är en sådan dag som jag tänker på att måla naglarna, på om y=0,5x+3 verkligen stämmer och varför det gör det och på att jag ofta skriver inkorrekta meningar genom att utesluta "jag".

Det här är en sådan dag då jag kommer försent och inte ler så värst mycket. En sådan dag som jag saknar-längtar-tänker och sedan saknar lite till.
 
 

alldeles för hög musik

Sitter på knä i vardagsrummet och lyssnar på förmodligen alldeles för hög musik. Hoppas de hör den ut på gatan, för det är sjukt bra. Som vanligt står en deg på jäsning för jag kunde inte hålla mig ifrån att baka.
 
Igårkväll gick jag hem till Nelly (eller rättare sagt - jag gick till polisstationen och sedan hittade jag inte, så hon fick komma och hämta mig med bil...) och så åt vi tomater, hallon, drack té, pratade om stort och smått och såg en film om trolljägare. Det var för övrigt den konstigaste filmen jag sett, med undantag av Tompta Gudh. Tompta Gudh är S J U K. 
 
Annat (o)intressant är att jag har börjat se på New Girl och identifierar mig med Jess. Jag är lika konstig som hon, men bara nästan lika awkward.
 
 
Någon dag ska jag sluta med egopics, prooomise.