men vi säger aldrig något

Hejhopp, jag äger på att blogga, jag vet. Meeen pallar inte bry mig så mycket längre. Be aldrig om ursäkt, som man får lära sig i Centralskolan. Eller vänta, var inte sensmoralen att man SKULLE be om ursäkt..? Åh. Så förvirrad.
 
Berättade jag förresten att jag badade i havet i lördags? Och berättade jag att det var kallt? Well, om jag inte gjorde det tidigare så berättar jag det nu. Det var sjukt, galet, otroligt, extremt, WÄÄÄÄÄÄH-kallt. Jag skrek. Mycket. Tänk er havet, det är ju kallt i vanliga fall - tänk er hur kallt det då är i april. Och tänk er hur kallt det är klockan åtta på kvällen, när man inte ens är varm från början.
 
Snor en bild från Rasmus, såri mannen! Här står vi i alla fall på bryggan. Det var så galet kallt!!!! Efteråt satt jag i bastun i typ tjugo minuter.  
 
Men nu kan jag i alla fall skryta om att jag har badat i havet i april. För sådant tycker jag är coolt. 
 
Ha det bra folket!

allt som var på riktigt

Känner att jag är sjukt aktiv här jao. Känner tyvärr också att det finns viktigare saker i livet än att blogga. Och just nu är det sjukt mycket. Wääh.
 
Dessutom var jag nära att dö när jag hörde alla berätta om Håkansigneringen. Fatta att Emy fick ta honom i hand. Det är det sjukaste. Det friskaste. Hittar inte ens ord.
 
 
Det blev en väldigt kort skoldag idag, för jag mådde inte riktigt bra så jag gick hem vid lunch ungefär. Och sedan sov jag en massa. Och sedan hade jag flöjtkonsert, och sedan har jag gjort läxor. I morgon ska jag upp typ klockan sex och powerwalka (och jag hoppas att det regnar, för det är svårslaget att powerwalka i regn med Passengers Keep on Walking i öronen) och sedan taggar vi nationellt prov. Eller, taggar är väl fel ord. Men ah.
 
Nu är jag grymt trött, så jag ska gå och lägga mig. Ha det bra folket!

tills jag blir någon annan

Hejhopp. Har ingenting att blogga om + är otroligt trött. Och inte har jag några fina och trevliga bilder att visa heller. Jag är inte så bra på att blogga helt enkelt.
 
Men läget har varit ganska oförändrat de senaste dagarna. Allt snurrar ju på som vanligt liksom. Men jag saknar mina vänner rätt rejält och jag vill ha någon mysig person här att krama NU! Så om någon är sugen på kramkalas är det bara att komma. Jag kan koka té och så kan vi baka scones ihop. Min dörr står alltid öppen för kramsugna tédrickande människor.
 
Det där ^ var en fin dag med en mycket fin människa som jag saknar mycket.
 
Nej hörni. Nu ska jag återgå till min franska och mitt längtande efter raggsockar och té på morgondagens mattelektion. Pusshej!