Dagens citat

En vanlig middag hos familjen Petrén.
 
Vi pratar om bästa vänner, angående en helt sjuk tidning (Girl:IT, helt galet alltså. Jag skojar inte, det var extremt.) som talade om att man bara kan ha en bästis, och att det dessutom ska vara av samma kön.
 
Jolina: Min bästa vän är ju inte viktigare än alla andra mina vänner. Jag vill fortfarande ha andra vänner.
Jag: Precis! Och jag har flera bästa vänner.
Elias, med otillbörligt glad röst: Och jag har inga vänner alls! *stort leende*
 
Eh, ja. Jag har aldrig hävdat att han är normal.

a free fall into nothing

Har just hittat det absolut snyggaste albumomslaget någonsin! Tror jag i alla fall. Valtari av Sigur Ros, så grymt snyggt att jag måste visa det.
 
Såhär ska mina skivor också se ut. Om det blir några, och det är faktiskt tveksamt. 
 
Jag vill berätta om någonting roligt och intressant som har hänt, men det har inte hänt särskilt mycket roligt och intressant sedan igår. Jag var inte ute och klättrade på tak, tyvärr. Istället skypade jag till sent på natten och drömde sedan om att någon hade ätit av mitt äppelmos. Det var faktiskt en ganska sjuk dröm, för jag blev så ledsen. Det var mitt äppelmos liksom, och jag har längtat efter det så länge. Och så hade någon ätit av det först, före mig. Men när jag vaknade och skulle äta frukost så hade ingen rört äppelmoset, så jag blev glad. 
 
Och det är hittills det bästa med dagen. Att jag åt havregrynsgröt med äppelmos till frukost. Det är ganska sorgligt, egentligen, men jag klagar inte. Pusshaj, nu måste jag gå! (haha, tänk er hur en puss-haj skulle se ut, det hade varit heltokigt!)

a life about to begin when tomorrow comes

Idag har varit en bra dag. Eller så känns det i alla fall just nu! För nu är jag sådär överflummad som man blir ibland, av någon anledning. Då ska man inte chatta med folk, inte blogga och inte göra någonting alls egentligen. Utom att dansa runt i sitt rum med persiennerna nere. För annars finns det en stor risk att man gör saker man ångrar senare!
 
Men det är bara vägledande tips från den lilla del av min hjärna som är rationell just nu. 
 
Dat happy guuurl!
 
Jag vill göra något sjukt! Typ gå ut och klättra på tak med galna skåningar i regnet. Eller bara ha djupa konversationer om livet och om skalbaggar.