Here I am

Vi hade ju "gymnastik" idag, och det var VÄRSTA varmt ute! Jag höll på att dö. Kan man drunkna i sitt eget svett? För i sådana fall är det ju farligt att hålla på med idrott när det är så varmt som det var idag - typ 27 grader (celsius) och då överdriver jag inte det minsta.

Efteråt väntade jag med Embeskvi på stationen innan hennes tåg kom och jag cyklade hem. Det var liksom bara in i duschen och ner med termostaten. Den stod på 38, jag sänkte den till 30... Det är faktiskt ganska kallt! Sedan var jag fortfarande supervarm och grävde fram ett par shorts ur garderoben. Ett par NYA faktiskt! Om det är varmt imorgon kanske jag har dem.

Sedan blev det mycket kyligare, jag var inomhus och satt helt still och läste KP som kom idag (EM var det du som var med på Prat?). Så jag drog på mig mjukisbyxor - Gud välsigne mjukisbyxor - ochen tröja och nu sitter jag här.

Jag ska inte sitta här länge till. Alldeles strax ska jag spela "Olympens härskare - Zeus", ett spel då amn bygger städer i det antika Grekland. Just nu har jag grundat Athen! Jag måste passa på när Jolina inte har datorn - hon är försvunnen. Eller rättare sagt har hon troligtvis gått till en kompis, hennes cykel är hemma och hon är inloggad på datorn. Hon kanske är hos Emelie - eller hur EM? X)

Jag kände bara att jag var tvungen att skriva något. Och ursäkta för det krassa innehållet i inlägget. Mitt intellektuella inlägg är inte klart än. Men var beredda - den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

Hej då tryffeltå, Dafie

Varför???!!!

Det finns en grej som jag har så svårt för. Det är folk som klagar men som inte gör något åt det. Jag har hört en viss person i min klass klaga många gånger över tillsatserna i vår mat. Sedan går han och köper Bounty på rasten. Är det bara jag som tycker att detta är konstigt? Det går ju faktiskt att välja mat som är utan, eller i alla fall relativt fria, från tillsatser (typ sköldlöss och fläskgelatin (Jo det finns faktiskt!)). Att t.ex. välja mörk choklad med hög kakaoprocent utan någon annan smak, är ett tips.
Sedan är det en massa ungdomar som klagar över att de vuxna förstör miljön genom sådana där oljeläckor som i USA, men själva tackar de aldrig nej till att få skjuts med bil någon kilometer.
Och en del håller på och klagar på att det är stökigt hemma eller över att ens föräldrar inte städar ordentligt. Är det omöjligt att göra något själv eller? Jag dammsuger 4 rum plus trappa någon gång i veckan. Ser jag en veckogammal dagstidning lägger jag den i återvinningen. Så det är faktiskt inte så svårt (med det vill jag inte säga att det är städat hemma. Jag kan väl inte hålla reda på Jolinas strumpor!).Det värsta är att jag inte förstår varför man gör såhär. Det är såklart fullt naturligt att klaga, javisst, men gör man inget åt det så tycker man väl inte att det bör åtgärdas eller? Klagar man bara för att klaga, eller vill man att det ska bli bättre? Tror man att någon annan ska komma och städa upp efter en? GUD vad sur jag blir på detta.
Snälla, sitt inte still och klaga! GÖR NÅGOT ISTÄLLET!

Egentligen ville jag inte att min inlägg skulle handla "enkom" om detta, men jag hinner inte göra klart det andra som jag ska lägga in. Men tro mig, det blir riktigt bra!

Klagoanden Den Pyrande

P.S. Jag är fullt medveten om att jag själv klagar. Men kanske kan detta göra något åt saken? Det är i alla fall ett försök!

P.P.S. Lade ni märke till att Den Pyrande är mina initialer samtidigt som det betyder att jag pyr av ilska? Den var bra va!