Just gonna stand there and watch me burn

Ridningen igår var grym. Vi hade longering precis som jag gissade; vi fick Ellinor till hjälp men vi klarar oss pretty much själva. Anna och jag hade Muska och det gick väl ganska bra att longera henne - precis som förra gången drog hon jättemycket inåt, så det blev lite jobbigt i längden. Men ibland gick det jättebra och det är sådant som lyfter hela ridpasset.

 

Medan den ena longerade satt den andra på, så medan Anna longerade satt jag på och tränade på sits och rytm. Jag satt ner i traven för det mesta (utan stigbyglar då) och det är rätt jobbigt på Muska eftersom hon har så stort travsteg. Men det gick ganska bra ändå och jag tränade också lite att rida lätt utan stigbyglar. Kan vara därför jag har sådan träningsvärk. Anyways, är nöjd med passet. Vi värmde upp hästarna som vanligt, med ridning alltså och då arbetade både hon och jag jättebra :)

 

Det är så roligt med Muskotnöten, för i början är hon alltid ganska ouppmärksam och bara går på och ser sur ut. Men sedan när man har jobbat henne lite så börjar det lossna och hon gör undan ordentligt för skänkeln och svarar på alla hjälper. Jättekul att jobba med henne för man vet när man själv gör rätt. Det blir så viktigt med eftergiften liksom.

 

(Inte Muska utan Maila, travaren)

 

Någon mer än jag som längtar till sommarlovet nu?

Kramar,

Publicerat i Veckans