Du har betalat din skuld för att klara dig

 

Vi brottas med stora problem här. Problem som mestadels handlar om vilket KU jag ska på ikväll och om jag ska orka resa mig för att hämta mobilen. Ehehe. Känner mig sådär lagom tjock och lat, men det är ju faktiskt inget fel med att vara tjock och lat, så ni behöver inte tycka synd om mig.

 

Fett sugen på Horred ikväll, men jag vet inte om jag borde åka dit. Jag vet inte heller varför jag INTE skulle vilja åka dit, men grejen är att jag känner mig fruktansvärt mycket som en stalker. Även om jag fortsätter att intala mig att Paula och Ann VILL att jag ska komma C;

 

 

MIN KONFIRMATION! Känns som miljoner år sedan jag bar fram korset i kyrkan och vi stod där i våra finaste klänningar utanför Oskarskyrkan i Stockholm... Måste också passa på att belysa det faktum att jag inte har en vit konfirmationsklänning. Går emot systemet ;>

 

Såg en status på facebook som sa någonting i stil med: "Jag vet att det är påsklov..." och avslutade med "kristna jävlar". Världens rage på personen i fråga. Hehe. Jag är så harmonisk och lugn, jadå. Speciellt när jag börjar hyperventilera vid bara tanken på att missa tåget.

 

Nu ska jag försöka att upphäva min lathet och göra läxor. Har ungefär fem olika franska verb som ska böjas i presens, passé composé, imperfekt och futur simple. Och fransmän vet vad ordet "undantag" betyder, tro mig. Hälften av alla franska ord är undantag och så fort man tror att man har lärt sig att böja verb ordentligt, så dyker ett av dem upp och tvingar en att sudda ut alltihop.

 

Som om inte de vanliga, regelbundna verbböjningarna är jobbiga nog. "Choisissons", har ni någonsin hört något så invecklat? Grundformen är "choisir", så ni förstår vilket jobb fransmännen har haft med att utveckla ett så komplicerat språk som möjligt.

 

Mök också. Ha det bra :)