Dockteater och annat

Här kommer tre bilder på dockteatern som jag och Carolina satte upp när hon var hos mig senast (en vecka före sommarlovets slut). Tyckte att det kunde vara lite kul att se =).

Den onde och hans lakejer drakarna.

Här är (från vänster) prinsen, Lucifer den Onde, Lucifer den Onde som Gycklaren, Vakt ett, Kungen och ugglan.

Och här är nästan alla: prinsen, Lucifer, Lucifer som Gycklaren, vakt ett, Kungen, drake ett och Prinsessan! Den enda som saknas är nog drottningen, förutom vakt två och drake två och ugglan. Och så trollkarlen, just det.

Helt normal dag idag på skolan, 3½ tim. SA så det är typ en softardag, speciellt eftersom sista två timmarna har sjuorna + sexorna idrott och niorna hemkunskap så vi är nästan ensamma! Tigeröga slutar tidigt också, tror jag, för de var inte där. Så fatta skönt att ha hela skolan för sig själv!
Onsdagar kommer nog att vara en superdag, så kännbs det i alla fall nu - eftersom jag har ridning om en timma! Apropå ridning så tog mor sin första ridlektion igår (hon har ju ridit innan, men inte på länge nu)! Och gissa vad? Hon tyckte att det var jätteroligt! SNacka om att jag är glad eller? Då kommer vi förmodligen hyra två hästar nästa sommar, efter konfirmationslägret såklart (inte ens jag offrar en resa till England för hästar), och kanske kan jag få ta Joy på foder om det går bra för Ann-Louise! Men jag har inte pratat med henne om det än och jag är ju rätt stor för Joy, så jag vet inte. Men ändå! 

Och så lite kort om valet då, högaktuell som jag är. Innan så har Sossarna legat högst enligt opinionsmätningarna, men nu har Moderaterna gått om. Miljöpartiet går också starkt nu, alltså inte på långa vägar lika starkt som Moderaterna och Socialdemokraterna men ändå. 9,7 % har alltså MP, och sedan är det Folkpartiet liberalerna som ligger på 7,2% och därefter kommer Centern. KD ligger på gränsen, 4,5 enligt GP:s opinionsmätningar så de kanske kommer att åka ut, om de sjunker ännu mer. Hade jag varit Kristdemokrat hade jag värvat anhängare SNABBT! Det ser alltså ut som om alliansen kommer att vinna igen (yes för mig eftersom jag är borgerlig) och kanske kommer Sverigedemokraterna in i riksdagen. Jag är inte säker på om det är bra eller dåligt än. För de som röstar på SD är förmodligen mycket folk från Malmö och sådana ställen där de finns mycket invandrare och det måste vara rätt jobbigt eftesom stämningen i t.ex. Rosengård inte är den bästa vad jag har förstått det som. Ibland kan allstå inte ambulans komma fram för att folk kastar stenar! Men samtidigt har SD nästan rasistiska åsikter i vissa frågor och det tycker jag är dåligt (såklart). I alla fall får vi väl se hur det artar sig.

Och MEMs favoritavskedsfras:
Adieu!
/DP