A long time ago in the small town of Berg

Yes, nu lyckades jag äntligen föra över bilderna från en mobil till datorn, så nu kan ni få bilderna från mitt besök hos EM, uppe i Berg utanför Skövde. Bilderna från resan kommer förmodligen på måndag eller så.

 Erkänn bra bild ändå? Detta var den första jag tog. Sedan fick vi typ damp och bara knäppte överallt. Därför har jag 22 bilder av vår picknick... Men jag har bara lagt ut NÄSTAN alla.


  Jag börjar förstås med den "Bästa" bilden... Här är en bit av Silverfallen som jag och EM picknickade till.

 Här ser ni Skönheten själv vid fallen. Fallen syns inte, men man kan ju inte få allt här i världen. Och vem kan önska mer än mig?

 Gissa vad?
 Haha, här har vi väl Odjuret då? Nej jag bara skojade. Detta är förstås Monstret. Okej då. Fröken EmBeskvi.

 Åhej åhå... En ansträngning för den otränade!

  Också ett vattenfall igen. För många bilder på samma sak? Kanske. Men det var faktiskt väldigt vackert och jag kunde inte bestämma vilka jag skulle ha och vilka jag skulle ta bort.

Förutom att en viss person har bestämt att hon skulle flytta till Berg, staden med det efterblivna namnet, är allt bra. Jag har kommit igång med löpningen igen, ska ta en liten tur här i Skene före maten (åtta är en perfekt tid att äta!!!). Annars springer jag helst på Hedgärdet i skogen, men nu har det spöregnat hur länge som helst så det är nog rätt vått.


PÅ SÖNDAG ÄR HON HÄR! HON SOM ALLA HAR LÄNGTAT EFTER! EMBESKVI!!
Men tjejen, vilken tid kommer du? Jag ska ringa dig, så håll telefonlinjen öppen (övers. om det är upptaget när jag ringer så bussar jag hunden på dig).

Och så MEMs favorit-avslutningsfras:
Adieu!
/Dafie