If I knew what you were thinking, I would stop this boat from sinking

 

Ja, det har varit tre tunga dagar utan blogginlägg från mig, jag förstår det. Ni måste ha världens abstinens vid det här laget. Men jag har ju trots allt ett liv.

 

Och det jag har ägnat mig åt i tre dagar är: STAR WARS!!!!! Med en awesome Paula och en awesome Ann och en übersnygg Anakin och... tre galna hundar. De var verkligen galna, jag lovar. Men det var riktigt fett ändå.

 

Och nu ville jag lägga upp en massa fina filmer och lite bilder och sådant där från helgen, men grejen är att vi startade om datorsystemet, eller vad det heter. Så inga program finns kvar. Och adobe flash player går inte att installera. Härligt.Seriöst. Jag kan inte ens lägga in bilder. Det här är sååå sämst.I alla fall. Ikväll satsar jag på att åka till Haby och vara med på någon majbrasa där. Håller tummarna för att jag kan åka med Maria, för annars vet jag inte hur jag ska komma dit.MEN SERIÖST. JAG KAN INTE LÄGGA IN BILDER I MINA BLOGGINLÄGG. DETTA SUGER.Nu får jag världens rage. Bäst att jag slutar innan något allvarligt inträffar.