Reunion!

Okej, nu när jag har tid (mellan EM:s chattatacker) kan jag lägga upp fler bilder från Tiptree Reunion.  Och till och med förklara vad detta är för något!

Tiptree reunion är vad vi kallar återträffarna med ett gäng (numera nästa generation också) som min mor träffade på ett jordgubbsplockarläger för Tiptree (ni kanske känner igen detta som ett marmeladmärke? Det stämmer!). Det var ett smart sätt att ha kul, komma utomlands och tjäna pengar samtidigt. Så mamma åkte dit och träffade en hel rad människor som alla blev jättebra kompisasr och hade hur kul som helst. Efter lägret ville de träffas igen, så några år senare ordnade min mor (! Det betyder att vi är de mest äkta Tiptree Reunions som finns!) så att alla kunde komma till Lerbäcken och träffas igen. Och sedan dess har de träffats vart tredje år, i olika länder (eftersom de alla har olika nationaliteter). De som först var med på reunion har själva barn nu (de flesta) så det finns en massa ungdomar också och alla är så himla schyssta och underbara! I år var vi i Tjeckien, nästa i Holland, och vi hade det helt underbart!

Här är hela gänget i bussen!

Här sitter vi helt fredligt och lugnt och äter middag på det trevliga hotellet. Alltså, det var kanske inte precis Ritz, men riktigt mysigt.

Här spelar vi maffia, vi ungdomar. Det var jätteskoj, men vi var tvungna att prata engelska så det var rätt svårt. Men kul, som sagt.

And the city falls asleep...

Här är alla ungdomar som var på Reunion i år, fast Delphine och Alexandra och E och jag är inte med.

Här spelar vi volleyboll. Det var ett stående inslag hela veckan. Det var så roligt!

Här är den näst sista kvällen, det stora gruppfotot! Saknar er <3<3!

Här spelar vi pingis, först hade vi turnering och sedan rundpingis.



Här är lite bilder från saltgruvan också!

Här är "bergasalen", nej men den jättestora salen/kapellet. Detta stora rum låg alltså inne i ett grottsystem och kristallkronan är gjord av saltkristaller. Häftigt eller? Och fatta att man gjorde det för hand utan maskiner!!

Här är en staty av Madonnan, uthuggen ur klippan.


Och här är Den sista nattvarden som stentavla, också uthuggen i själva klippan! Men det är dåligt ljus så man ser inte ordentligt...

Och här har vi restaurangen vi åt på... Nej, det här är matsalen i själva gruvan!! Fatta att gå runt i gamla gruvgångar och grottor och plötsligt få se något sådant här! Det kostar nog skjortan att äta här...

OCh så en bild på Elias framför basilikan i Budapest. Inskriptionen som absolut inte syns ovanför ingången är: EGO SUM VIA VERITAS ET VITA. Översättning från latin: Jag är vägen sanningen och livet. Fint va?




Okej, det här inlägget känns rätt långt så jag avslutar nog. Men det finns ÄNNU fler bilder! Jaja, jag får väl återkomma.....

Kram
/Dafie
Publicerat i På resa
#1 / / Peter:

Nämen glömde du ditt sminkbox hemma i sverige, fy på dig

fatta vad ful du ser ut utan smink blää

#2 / / DP:

Vem är du?